KLAUN - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP

KLAUN - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP

location-iconDvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za KLAUN - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP, 15.06.2023. v Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

 

ŠTO JE KLAUN?
Novi show zagrebačkog komičara Gorana Vugrineca. U više od 90 minuta smijeha doživjet ćete svakodnevicu iz sasvim drugog kuta, onog kojeg na prvu niti ne vidimo.

KLAUN je umjetnik čija je misija potaknuti gledatelje na razmišljanje. KLAUN je predstava o svima nama koja će vas nasmijati šalama o ustaljenim stvarima i običnim situacijama za koje nismo ni znali da mogu biti smiješne. KLAUN je priča koju vam Goran želi ispričati.

 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 9.5 EUR (71.58 kn)
Na dan - 11 EUR (82.88 kn)

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entrija

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 19:30h, show kreće u 20h.

 

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobar i najpopularniji pub kviz u zemlji - KRIP KVIZ.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.

Deli dogodek: