Goran Bare & Majke u Ex-portu, Festival Zvečka

Goran Bare & Majke u Ex-portu, Festival Zvečka

location-iconRijeka, Ex-port Delta, Rijeka

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Goran Bare & Majke u Ex-portu, Festival Zvečka, 31.03.2023. - 01.04.2023. v Rijeka, Ex-port Delta, Rijeka

Goran Bare i Majke stižu 31. ožujka u Export na Delti prirediti pravi rock spektakl kakav priliči samo beskompromisnim R'n'R veteranima s gotovo četiri desetljeća iskustva.

Goran Bare za mnoge je najveći rock pjesnik ovih prostora. Nazivaju ga i legendom, velikim umjetnikom te karizmatičnim rock propovjednikom. Iza njega je vrlo duga i turbulentna karijera, s nizom hvaljenih albuma i pjesama koje se i nakon nekoliko desetljeća pjevaju i slušaju istom žarom. Žarom ili fantastičnom vatrom koja u Baretu ne prestaje gorjeti i s kojom živi i radi jedino što zna, a to je rock’n’roll!

Postoji li uopće netko tko ne zna "Budi ponosan", "Put ka sreći", "A ti još plačeš", "Vrijeme je da se krene", "Teške boje", "Dobro se osjećam", "Iz sve snage", "Mene ne zanima", "Ja sam budućnost" s kojima se Bare upisao u hrvatsku glazbenoj antologiju? Pitanje je, naravno, samo retoričko.

Iz bogatog repertoara nastalog s Majkama, Goran Bare izvući će esenciju i još jednom ogoliti dušu pred riječkom publikom.

Koncert Gorana Bareta i Majki ujedno je još jedna najava koncertnog programa Zvečka festivala koji će tijekom ljetnih mjeseci ponuditi pregršt dobre zabave gradu na Rječini.

Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 15 eura, na dan koncerta iznosit će 17 eura. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert počinje u 22:00 sata.

Deli dogodek: