Ferragosto JAM 13

Ferragosto JAM 13

Orahovačko jezero, Orahovica, Duzluk

Naziv Cena Količina
Pretprodaja (III)

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

150.00 HRK
Festivalska ulaznica - Vrijedi za sve dane festivala, za ulaz na sve stageve festivala, za besplatan festivalski kamp, te za prijevoz od kolodvora do jezera i natrag.
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način plačila:

O dogodku

Događaj je odgođen i novi datum održavanja će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 05.08.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!


Ferragosto JAM 13
Orahovacko jezero, Orahovica, CRO
05. - 09. kolovoza 2020.
www.ferragostojam.com
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Dragi ljudi Ferragosta! Presretni smo što vam konačno možemo obznaniti da smo dobili zeleno svjetlo za održavanje Ferragosto JAM 13 ove godine u originalnom terminu - od 5. do 9. kolovoza smo na Orahovačkom jezeru! 🥰

S obzirom na i dalje aktualne mjere opreza i propisana pravila, funkcionirat ćemo u drugačijem obliku – u pogonu će biti samo jedna, veća glavna pozornica na novoj lokaciji pored jezera. Broj ulaznica stoga će biti izuzetno ograničen.

Najavljena gostovanja tri prijateljska festivala (Jeboton, Drito i ZEZ) odgođena su za iduću godinu, no pojedini izvođači iz tih koncepata nastupit će ovog ljeta na glavnoj pozornici. Već najavljena imena koja su bila predviđena za glavni stage ostaju na lineupu, a pridružuju im se i neka nova. Listu potvrđenih čine:

Psihomodo Pop - official
pipschips&videoclips
Let 3
Krankšvester
Repetitor
Lovely Quinces
Jonathan
She Loves Pablo
Overflow-Official
Atheist Rap official
Mašinko
Mortal Kombat Bend
Ajs Nigrutin Official
Svemirko
nemanja
ABOP
Buč Kesidi
zpluspluss
pocket palma
Mark Mrakovčić
Crvi
Como Bluff
Babilonska
DANCE HARD w. DJ Kneža

Program će se odvijati svakim danom od 18h kada kreću svirke bendova, nakon čega slijede DJ nastupi do ranih jutarnjih sati. Sukladno mjerama, posjetitelji unutar festivalskog prostora trebat će se pridržavati pravila koja u tom trenu budu na snazi, a o čemu će biti obaviješteni.

ULAZNICE
Sukladno izmjenama u programu, postoje tri opcije za ulaznice:
1) Već kupljene festivalske ulaznice važeće su za ovo izdanje. Preostali kontingent u prodaji je putem Entrio sustava po cijeni od 150kn. Ulaznica omogućuje besplatno kampiranje na mjestima označenim kao festivalski kamp te autobusni prijevoz s kolodvora do samog jezera i nazad.
2) Onima koji su već ranije kupili ulaznice, a zbog najavljenih izmjena ili iz bilo kojeg drugog razloga ne planiraju prisustvovati festivalu, ulaznica će vrijediti za iduću godinu, pod uvjetom da ne bude iskorištena za ovogodišnje izdanje festivala.
3) Povrat novca na već kupljene ulaznice može se ostvariti kontaktiranjem mailom na adresu rek[email protected] najkasnije do 30. lipnja.

Hvala svima na strpljenju i vidimo se na jezeru!


Dostava Zvuka