Eagles of Death Metal

Eagles of Death Metal

Tvornica Kulture P84, Zagreb

Naziv Cena Količina
Eagles of Death Metal - early bird

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

150.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK

Način plačila:

O dogodku

EAGLES OF DEATH METAL
TVORNICA KULTURE
PETAK, 25.03.2022.
Legendarna američka rock’n’roll mašina, Eagles Of Death Metal, vraćaju se u Zagreb na klupski koncert, u Tvornicu kulture, u petak 25. ožujka 2022.
EODM su već ranije rasprodali Boogaloo i Tvornicu, ostavljajući iza sebe razvaljene, znojne i opustošene klubove nakon višesatnog rock’n’roll ludila.
U Hrvatsku ovoga puta dolaze u sklopu drugog dijela svjetske turneje kojom obilježavaju 24 godine djelovanja, a u prvoj polovici iduće godine obići će 30 gradova u 19 zemalja diljem Europe. Nastup u Tvornici bit će jedini u regiji.
“Onaj tko voli rock’n’roll treba izaći van u rock’n’roll. Osjećam se kao da sam bio zaključan godinama i spreman sam se pustiti s lanca. Eagles of Death Metal su se spremni opet uzdignuti”, poručio je frontman Jesse Hughes.
Poznati po zarazno dobroj energiji i nastupima, EODM live band čine i Jennie Vee na bassu, Jorma Vik na bubnjevima i Joshua Jove na gitari.
Eagles of Death Metal osnovali su najbolji prijatelji Jesse Hughes i Josh Homme (Queens of the Stone Age) 1998. u Kaliforniji. Ime je nastalo kada su se zapitali kako bi zvučao spoj grupe Eagles i death metala, žanra kojeg unatoč imenu ne sviraju, ali neomeđeni okvirima predstavljaju energični rock sa žestokim gitarskim riffovima i bubnjevima, poigravaju se s estetikom prljavog rocka i duhovitim tekstovima.
Jedan su od najzabavnijih rock’n’roll sastava i kultno ime žanra. Albumi “Peace, Love, Death Metal” (2004.), “Death by Sexy” (2006.) i “Heart On” (2008.) lansirali su ih u sam vrh svjetske gitarske scene, a hitovi poput “I Want You So Hard”, “I Got a Feelin’ (Just Nineteen)”, “Wannabe in L.A”, “Miss Alissa”, “Cherry Cola”, “Only Want You” klasici su svakog rock n roll tuluma.
Bend je najavio i objavu EP-a sa šest pjesama, a “Eagles of Death Metal Presents A Boots Electric Christmas” bit će objavljen 19. studenog. Na izdanju će EODM-ov Jesse “Boots Electric” Hughes sa svojim alter egom dati doprinos blagdanskim klasicima poput “God Rest Ye Merry Gentlemen,” “Put A Little Love In Your Heart,” “Little Drummer Boy” ili “Little Town Of Bethlehem. “O Holy Night” će biti snimljena u posebnoj acappella verziji koju će uz njega pjevati i EODM-ov Joshua Homme.
EODM se vraća u klub koji dobro poznaju, pred vjernu publiku koje je sa svakim novim dolaskom sve više. Na turneji će ih pratiti bend Bones UK.
Ulaznice u prodaju kreću u petak 1. listopada po cijeni od 150 kn. Ta cijena aktualna je do 30.11., a od 1.12. iznosit će 170 kn. Ostane li ih, na dan koncerta cijena ulaznica će biti 200 kn.

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča