Dubrova/Labin: Prosti Faktori - Marko Dejanović (BiH) StandUp Komedija

Dubrova/Labin: Prosti Faktori - Marko Dejanović (BiH) StandUp Komedija

location-iconPark skulptura Dubrova, Labin

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Dubrova/Labin: Prosti Faktori - Marko Dejanović (BiH) StandUp Komedija, 23.07.2022. v Park skulptura Dubrova, Labin

"Dragi ljudi Labina i okolice,
Uživao sam na predstavi "Brak, dijete i povremeni seks" u lipnju kod vas, hvala na divnoj atmosferi. Pa sam odlučio odmah u sedmom doći i sa svojom prvom predstavom "Prosti Faktori". Vidimo se u subotu 23.7. od 21 sat." 

Broj mjesta u prodaji je ograničen kako bi se svi osjećali ugodno i udobno. 

Ulaznica: 60kn (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)
AKCIJA: DUPLI DEJT ulaznica - Ulaznica za 4 osobe - 220kn (samo jedna naknada za izdavanje ulaznice).  U prodaji do 22.7. 23.59h.
ONLINE: entrio.hr
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets (Pazin, Pula, Opatija, Rijeka, Rovinj)
Sat vremena prije početka predstave na ulazu.

O PROSTIM FAKTORIMA: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina. 

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.

Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.

Vidimo se ;) #Panda #BIScomedy

Deli dogodek: