Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Disco Incognito @ Fort Punta Christo

Disco Incognito @ Fort Punta Christo

location-iconFort Punta Christo, Štinjan

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Disco Incognito @ Fort Punta Christo, 08.07.2023. - 09.07.2023. v Fort Punta Christo, Štinjan

INCOGNITO AGENCY PRESENTS:

DISCO INCOGNITO

13.05.2023. / Subota / 22-04h

Kaštel, Pula

The Finest Funk,Disco & House Selection By:

LUKA ETEROVIĆ (ZG)

Dj-iranjem se počeo baviti krajem 90-tih u sobi Londona i barovima Ibize, da bi povratkom u Zagreb ranih 2000-tih postao jedan od residenta Otv kluba (današnjeg Bogaloo-a). Izdao na Audiometric-u DJ Mary-a, imao čast puštati u legendarnoj berlinskoj rupčagi od kluba Golden Gate-u. Nakon 10-tak godina pauze izazvane mnogim putovanjima, vratio se aktivno u glazbene vode. Stil eclectic: od deep house-a, funka i disca, do tech house-a i electra...


PEZ
Iako već godinama vrti muziku, Pez aka Nikola Pezić iz Ivanić grada počeo se ozbiljno kaliti po privatnim zabavama u doba korone, koje su mu naposljetku priskribile i klupske gaže. Slušali smo ga u Krem kući, a i Petom kupeu u Zagrebu, gdje se predstavio u dark disco izdanju.
Ovo će biti njegov prvi nastup na Disco Incognitu gdje će fino otvoriti večer u 22h.


ALEN SFORZINA
Glazbenik, DJ, producent, inženjer zvuka, sound designer…
Alen je kompletan umjetnik i ima duboku glazbenu podlogu. Njegov odabir je oduvijek bio metro underground bez granica teritorija. Njegova glazbena karijera započela je 1980-ih, svirao je bas, synth i programirao drummachine u raznim underground post-punk grupama.
Krajem 80-ih preselio se u Austriju, nakon godina iskustva kao profesionalni glazbenik, te započeo bavljenje produkcijom i DJ-ingom. 1992. postaje i vice-prvak Austrije u DMC natjecanju. Tijekom tih nekoliko godina u Austriji Alen je objavio mnoga izdanja pod pravim imenom i raznim pseudonimima te ostvario važne suradnje u krugovima svjetski poznatih glazbenika.
U potrazi za novim emocijama i glazbenim nadahnućem krajem 2006. Alen seli u Italiju (Firenze) te započinje suradnju sa jednim od najpoznatijih DJ-a na Apeninskom poluotoku, Francescom Farfom. Nakon niza godina produciranja i remiksiranja, Alen je početkom 2012., na poziv talijanskog DJ-a i producenta Alexa Nerija, postao prestižnog Tenax Recordings Crewa.
U svojim nastupima Alen kombinira različite glazbene stilove, uključujući i elektro, techouse i minimal techno, uz izniman osjećaj za dancefloor.

Za ovu priliku ga možemo očekivati u disco/house duhu.
Njegov poseban remix za Disco Incognito možete poslušati ovdje
--->https://www.youtube.com/watch?v=nhZNnFuuan8&ab_channel=alensforzina

XXL
Boban Skaramuca aka XXL počeo je pokazivati zanimanje za glazbu još od rane dobi i bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti s miksanjem raznih ploča iz svoje kolekcije. Karijeru DJ-a započeo je na Fourt Bourgignonu u Puli 1998. godine. Nastupao je u brojnim klubovima u Istri i Hrvatskoj te na Valkana Beach Festivalima. Sa svojom organizacijom „Kid Stuff“ organizirao je brojne partije u Istri i ostatku Hrvatske.

 

TIMETABLE
22:00 - Pez
23:30 - Luka Eterović
01:00 - Alen Sforzina
02:30 - XXL

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.