Daniel Sloss - Can't - 12.12.2022. - Zagreb

Daniel Sloss - Can't - 12.12.2022. - Zagreb

location-iconKD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Daniel Sloss - Can't - 12.12.2022. - Zagreb, 12.12.2022. v KD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

RASPRODANO !!!!!!!!!

 

Netflixova zvijezda - komičar Daniel Sloss dolazi u Lisinski!

Ponedjeljak, 12.12.2022. u 20:00 sati!

Sezona stand up komedije bogatija je za još jedno svjetski poznato komičarsko ime - naime, u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski stiže Netflixova zvijezda - Daniel Sloss. Nakon što je u 2021. goading održao jednu od najvećih solo turneja na svijetu - poznati komičar stiže u Hrvatsku s novim showom - Can't. 
Sloss redovito ruši rekorte i može se pohvaliti s 300 non-stop nastupa tijekom 17 mjeseci u sklopu turneje s kojom je obišao Europu, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gdje je u tamošnjoj Areni održao najveći stand up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida i 300 razvoda (kao dokaz fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram). Hrvatska je jedna od 53 zemlje u kojima je Sloss nastupio, a ovo mu je drugi dolazak u Lijepu našu gdje je nastupio prije točno pet godina sa svojim showom Now.
Uz Slossa u Lisinski kao poseban gost dolazi i komičar Kai Humphries.

Program je na engleskom jeziku.

Dolazak Daniela Slossa u Hrvatsku samo je nastavak odličnih stand up nastupa u dvorani Lisinski, naime mjesec dana prije njega u Zagrebu nastupa slavni - Jimmy Carr. Carrov nastup rasprodan je čak šest mjeseci prije showa, pa je za fanove dodao i late. night show, istu večer, za koji je u prodaju još samo nekoliko ulaznica. 

Deli dogodek: