Cyber security conference - CSC 23

Cyber security conference - CSC 23

location-iconVikarijat Osijek, Osijek

O dogodku

Prijavi se za Cyber security conference - CSC 23, 10.10.2023. - 11.10.2023. v Vikarijat Osijek, Osijek

Sedma međunarodna konferencija o kibernetičkoj sigurnosti – CSC 23, u organizaciju Hrvatskog Instituta za Kibernetičku Sigurnost (HIKS) s partnerima: Atos, Ato Inženjering, Fakultet Elektrotehnike Računarstva i Informacijskih Tehnologija i Centar za Nestalu i Zlostavljanu Djecu, održati će se u Osijeku, Hrvatska 10. i 11. listopada 2023. godine. Ovaj ekskluzivni događaj okupit će vodeće stručnjake i lidere industrije iz Hrvatske i inozemstva kako bi podijelili svoja znanja, iskustva i najbolje prakse u području kibernetičke sigurnosti.

CSC 23 će obuhvatiti brojna predavanja, panel rasprave i interaktivne radionice o najnovijim trendovima i prijetnjama u kibernetičkoj sigurnosti, kao i izlaganja o novim tehnologijama i rješenjima za borbu protiv kibernetičkih prijetnji. Konferencija će također pružiti mogućnosti umrežavanja i izložbeni prostor u kojem će polaznici moći saznati više o najnovijim proizvodima i uslugama na tržištu kibernetičke sigurnosti.

Tema ovogodišnje konferencije je "Izazovi kibernetičke sigurnosti" i ima za cilj pružiti platformu stručnjacima iz različitih područja za okupljanje, razmjenu znanja i suradnju kako bi se zajednički uhvatili u koštac s najnovijim izazovima kibernetičke sigurnosti. Konferencija će obuhvatiti širok raspon tema kao što su mrežna sigurnost, industrijska sigurnost, kibernetički kriminal, pravni aspekti i još mnogo toga. Edukativni dio konferencije razmatra izazove kibernetičke sigurnosti u obrazovnim institucijama s naglaskom na mlade kao najranjiviju društvenu skupinu, a prvenstveno je namijenjen djelatnicima koji rade u nastavi, socijalnim službama te pravosuđu.

Neki od ključnih predavača, koji su potvrdili svoje sudjelovanje, uključuju vodeće industrijske stručnjake iz poznatih tvrtki, kao i predstavnike različitih institucija i državnih službi. Polaznici će imati priliku učiti od vrhunskih stručnjaka, steći vrijedan uvid u najnovije trendove i izazove te se povezati sa drugim stručnjacima u području kibernetičke sigurnosti.

Osim glavnih konferencijskih blokova, održat će se i nekoliko okruglih stolova i radionica sa raznim temama. Na ovaj način polaznici će steći praktično iskustvo i edukaciju u određenim područjima kibernetičke sigurnosti, a vodit će ih iskusni stručnjaci u tom području.

"Ponosni smo što, po sedmi put, u Osijeku možemo organizirati CSC 23 i okupiti tako uglednu skupinu stručnjaka i industrijskih lidera u području kibernetičke sigurnosti", istaknuo je organizator konferencije. "To je važna prilika za profesionalce da uče, umrežavaju se i surađuju na najnovijim trendovima i najboljim praksama u industriji, a uvjereni smo da će konferencija biti vrijedan i informativan događaj za sve sudionike."

Za više informacija i prijavu na konferenciju posjetite web stranicu CSC 23. 

Deli dogodek: