Crvena Jabuka @Opatija,

Crvena Jabuka @Opatija, "Kolovozfest"

Ljetna pozornica Opatija, Opatija

O dogodku

Legendarni band CRVENA JABUKA dolazi u OPATIJU!


24.07. u 21h-  KULA KAMERLENGO, TROGIR
25.07. u 21h- TVRĐAVA SV. MIHOVILA, ŠIBENIK
26.07. u 21h-  LJETNO KINO, MAKARSKA
17.08. u 21h- SUSTIPAN, SPLIT
22.08. u 21h- LJETNA POZORNICA OPATIJA
 
„KOLOVOZFEST“
20.08.- 22.08.2021. u 21:30h
OPATIJA- LJETNA POZORNICA


Koncert grupe „Crvena Jabuka“  održat će se 22. kolovoza 2021. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji, u sklopu festivala „Kolovozfest“!
 
Treća večer, ujedno i finalna večer ovog jedinstvenog festivala, 22. kolovoza  spremna je za CRVENU JABUKU! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava".Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 22. kolovoza U Opatiji!
Ovim koncertom pozivamo Vas da budete dio jedinstvene priče, starih uspomena pod vedrim opatijskim nebom na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj!
U sklopu svoje turneje po Jadranu, Crvena Jabuka proslavlja svoj 35. rođendan te obećava  nezaboravnu atmosferu uz najpopularnije pjesme nastale u tom periodu.


Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Bend je osnovan u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas.
.
 Festival  „Kolovozfest “ nastao je u organizaciji tvrtke Music Timena čelu s producentom Tomislavom Kašljevićem . Program je zamišljen kao šarena lepeza stihova, nota i glazbe u kojoj će se moći pronaći sve generacije te naći nešto za sebe! Stoga ne propustite biti dio ove prelijepe priče, tri noći pod zvijezdama u Opatiji,ugodne atmosfere uz miris mora, ljubavi i dobre glazbe…
 
OPATIJA- LJETNA POZORNICA
20.08.-22.08.2021 od 21h
 
20.08. PARNI VALJAK
21.08. BAJAGA I INSTRUKTORI
22.08. CRVENA JABUKA

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Dogodek se izvaja na zmanjšano kapaciteto 50%

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča

Priporočena razdalja med obiskovalci je zagotovljena z usedanjem in / ali bar tabele

Priporočeni evidenca vseh obiskovalcev se vodi