CRVENA JABUKA- Festival

CRVENA JABUKA- Festival "S okusom soli..." @Sustipan

Sustipan, Split, Split

Naziv Cena Količina
Slobodno sjedenje

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

150.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK

Način plačila:

O dogodku

Legendarni band CRVENA JABUKA kreće na ljetnu turneju!
24.07. u 21h-  KULA KAMERLENGO, TROGIR
25.07. u 21h- TVRĐAVA SV. MIHOVILA, ŠIBENIK
26.07. u 21h-  LJETNO KINO, MAKARSKA
17.08. u 21h SUSTIPAN, SPLIT
22.08. u 21:30h – LJETNA POZORNICA, OPATIJA
 
FESTIVAL „S okusom soli…“
16.08.- 18.08.2021. u 21h
Split, SUSTIPAN


Druga večerfestivala “S okusom soli…,”17. Kolovoza, rezervirana je zajedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima- CRVENU JABUKU! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Crvena Jabuka jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!
 
Ovim koncertom pozivamo Vas da budete dio jedinstvene priče, starih uspomena pod vedrim splitskim nebom na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj!
U sklopu svoje turneje po Jadranu, Crvena Jabuka proslavlja svoj 35. rođendan te obećava  nezaboravnu atmosferu uz najpopularnije pjesme nastale u tom periodu.


Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Bend je osnovan u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Najavljen istoimenim singlom i spotom, legendarni i nezamjenjivi Dražen Žerić Žera pokazao je zašto je grupa na samom vrhu već punih 35 godina.  Nepogrešiva balada “Tvrđava” autora Mirka Šenkovskog Geronima i Dragane Kajtazović Šenkovski, na prvu je osvojila obožavatelje. Gost u pjesmi je poznati sarajevski glumac Josip Pejaković. 
Nedugo nakon naslovne pjesme, radijski i televizijski eter zatresla je još jedna pjesma, “Aleje ljubavi” u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću.
Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 17. kolovoza na Sustipanu!
 
 VIDIMO SE 17.08. U SPLITU NA SUSTIPANU
SA POČETKOM U 21:00H, U SKLOPU FESTIVALA „S OKUSOM SOLI…“!
 

 
 
 

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Dogodek se izvaja na zmanjšano kapaciteto 50%

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča

Priporočena razdalja med obiskovalci je zagotovljena z usedanjem in / ali bar tabele

Priporočeni evidenca vseh obiskovalcev se vodi