"CIRKUS U METROPOLISU" Doček Nove 2023. @ Metropolis Club

location-iconklub Metropolis, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za "CIRKUS U METROPOLISU" Doček Nove 2023. @ Metropolis Club, 31.12.2022. - 01.01.2023. v klub Metropolis, Zagreb

Nakon lanjskih ograničenih  i čudnovatih dočeka, ekipa Metropolis cluba poziva sve one željne klupske zabave na poseban doček Nove 2023. pod nazivom „CIRKUS U METROPOLISU“!!

 Klub poznat po  ponajboljim tematskim dočecima, za koje se uvijek proteklih godina tražila karta više, ovoga puta zamisli doček u ritmu novovalne muzike za ples i štimunga zagrebačkih klubova osamdesetih godina. Metropolis club vas još jednom baca u najplodnije glazbene godine na ovom području, a plesat ćemo cijelu noć na hitove Azre, Prljavaca, EKV-a, Filma, Valjka, Bajage, Dugmeta i svih onih koji su vladali i još uvijek vladaju glazbenom scenom, prizivajući bolju iduću godinu, koja bi nam konačno trebala donijeti više zabave i zajedništva.

 Svi posjetitelji imat će priliku i na ovom dočeku vratiti se u neka druga zabavnija vremena i osjetiti dobar provod starih zagrebačkih klubova. Pod nazivom zabavni „CIRKUS“zaboravljamo prethodnu godinu koja je bila čušpajz i kao djeca ulazimo u novu godinu koja je puna veselja, šarenila i zabave. Baloni, crveni nosevi, perike, klaunovi je ono što nas vraća u djetinjstvo pa uđimo u novu godinu maskirani i pozitivno ludi.

Cijeli „CIRKUS“  vam sprema Live BAND  Sing Song  ----- koji je već dobro odradio prošle dočeke te će uz „cirkusku pjesmu“kao  uvertiru u sam doček odsvirati i poznate stare rock hitove. Tu je naš virtuoz  DJ SISH koji vas prati već nekoliko dočeka i razvali ekipu s dobrom mjuzom i atmosferom. Izvucite se iz vaših kućnih brloga, pokupite ekipu i dočekajte Novu uz poznate pjesme i dobar štimung, a oni koji žele mogu se dodatno maskirati u prigodnu temu dočeka jer tako će probuditi dijete u sebi.

I ovoga puta ekipa Metropolis cluba pobrinula se za dobar novogodišnji paket s cijenom ulaznice od 100 KN, u koju je uključeno piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, live band & support DJ, hladni švedski stol(plate i salate).

Kako je broj ulaznica ograničen, savjetujemo da ulaznicu za ovaj zabavni „ CIRKUS“  nabavite na vrijeme i krenete u dobrom raspoloženju u Novu, nadamo se puno bolju 2023 godinu.

Cijena ulaznica od 100KN je do 26.12.2022. te nakon toga datuma je 120KN.

Ulaznice možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR i na šanku kluba Metropolis.

(radno vrijeme kluba svakim danom od 11:00h – 02:00h)

Deli dogodek: