Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Christian Craken, DJ Jock, Shipe, Flora&Dotur;, CX/Lazareti/Dubrovnik

Christian Craken, DJ Jock, Shipe, Flora&Dotur;, CX/Lazareti/Dubrovnik

location-iconClub Lazareti, Dubrovnik

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Christian Craken, DJ Jock, Shipe, Flora&Dotur;, CX/Lazareti/Dubrovnik, 10.08.2024. - 11.08.2024. v Club Lazareti, Dubrovnik

Zagrebački Future Scope i splitski Roots udružuju snage i sele na obalu u dubrovački Lazareti klub.

10.kolovoza Lazareti će ugositit brzorastućeg producenta i DJ-a, Christiana Crakena koji je već nekoliko puta zapalio hrvatsku publiku sa svojim dinamičnim setom. Uz vanserijsku produkciju, Craken se može i pohvaliti Phobiom iza koje stoji kao vlasnik. Njegov label fokusiran je na techno i minimal, a svakog dana raste sve više. 

Uz Crakena, publika će imati priliku zaplesati i uz jednog od naših najboljih DJ-eva nagrađivanog od strane Ambasadora, DJ Jocka čiju produkciju vrte velikani kao što su Christian Varela i Carl Cox. Nastavno na Jocka i ovaj impresivni line up, stižu Shipe, Flora & Lija te Cx. 


Future Scope i Roots osim što će dovesti izvođače koji će zasigurno  pružiti ples za pamćenje, pripremaju i vizualni pristup uz led svjetla, tube te konfete koji će podići event na svjetsku razinu.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entria te na svim Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 20 €. 

 


Reagirajte na vrijeme i osigurajte svoj ulaz za party ljeta!

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.