Caffe Bar Štacija:

Caffe Bar Štacija: "Ja sam ti takav" - Stand-up Show Tomislav Primorac

location-iconCaffe bar Štacija, Split

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Caffe Bar Štacija: "Ja sam ti takav" - Stand-up Show Tomislav Primorac, 01.04.2023. v Caffe bar Štacija, Split

TOMISLAV PRIMORAC - JA SAM TI TAKAV - STAND-UP SHOW U ŠTACIJI - SUBOTA 01.04. U 20H

"Ja sam ti takav" je prvi one man show Tomislava Primorca, a novu izvedbu doživit će u subotu 01. travnja u 20h u Caffe Baru Štacija. Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 7 eura (52.74kn)

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Na šanku Štacije

➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)

Ja sam ti takav.

Energičan, emotivno uronjen u ono što radim, ponekad iznerviran, ali ipak ispunjen pozitivnom energijom. Na životnoj sam misiji da pronađem smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Moja komedija ti je za svakoga.
Svojim primijećivanjima i domišljatom logikom nasmijavao sam širok spektar ljudi, od studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, moram priznat, definitivno jedna od najboljih publika.

Moje teme su ti takve.
Sežu od obiteljskih odnosa i portreta različitih karaktera ljudi, preko usporedbe kulturoloških razlika mjesta koja sam posjetio i hvatanja karakterističnih momenata sredine u kojoj živim, do iscrpne analize jezika kojim govorimo.

Govorim istinu, prenosim iskustva koja su mi se dogodila.
Dajte mi svoju pažnju i odgovorno ću s njome postupati.
Jer ja sam ti takav. 

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand up komedijom. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”.

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Deli dogodek: