Bites, Wine, Laughs

[ODPOVEDANO] Bites, Wine, Laughs

location-iconMM Kantina, Zagreb

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Bites, Wine, Laughs, 29.03.2023. v MM Kantina, Zagreb

Bites, Wine, Laughs
Provod dostojan vikenda u vašoj omiljenoj MM Kantini! Od srijede 29.3. sredina tjedna postaje trenutak za opuštanje i zabavu u koju dodajemo dijeljenje najfinijih tapasa, najboljih vina i dva DJ-a koji svakim setom oduševljavaju… Prepolovite tjedan u stilu u recite “ne” užurbanom tempu a “da” hedonizmu i sjajnoj zabavi!

Music: Best of all time hits from 80s to 10s

DJ's: Felippe b2b Fadeaway – od 18 do 23h
Dvojac iz Zagreba koji se bavi muzikom nepunih 5 godina, te iza sebe ima uspješan niz evenata na kojima su i sami rezidenti poput "Lollipop", "COMPLEX" , "Ritmo", "Di Je Trash?!"... Uz mnogobrojne svirke na "off lokacijama" kao što su tvrđava Medvedgrad, Jadran film, Zagrebački velesajam, Lauba... Nastupali su i u popularnim zagrebačkim klubovima - Johann Franck Zagreb, Mint Club Zagreb, Opera Club Zagreb, Peti Kupe Gallery Club Zagreb te Bustan Bar Zagreb. Osim Zagreba, gdje nastupaju većinu vremena, odradili su gaže i u ostalim klubovima van Zagreba - Steel Club Rovinj, Diamond Club Krk, Vanilla Split, Zenta Club Split, Tvornica Kulture Rijeka...

Deli dogodek: