Entrio

STORYing - međunarodni storytelling festival

STORYing - međunarodni storytelling festival

Laboratorij zabave, Zagreb

Naziv Cena Količina
SHONALEIGH CUMBERS - PETAK 24.5., 19.30-22.00h, MELIN CAFE
60.00 HRK
Shonaleigh Cumbers iz Velike Britanije posljednja je nositeljica drevne vještine pripovijedanja Drut’syla. Ova židovska tradicija pričanja priča nasljeđuje se s koljena na koljeno, a Shonaleigh bogato storytelling znanje duguje svojoj baki Edith. S bogatim iskustvom u izvođenju, Shonaleigh je danas jedno od najtraženijih imena na svim značajnijim festivalima. Priliku za čuti (i doživjeti!) magiju, misterije i mudrost njenih priča ne smijete propustiti. Nezin nastup održat će se u petak, 24.05 u Melin cafe, Kožarska ul. 19, Zagreb u 19.30h.
RADIONICA/PETAK- PETER CHAND 24.05., 17-18h, LABORATORIJ ZABAVE
100.00 HRK
Ove godine za vas smo pripremili i jednu novu storytelling poslasticu – radionice i predavanja u popodnevnim satima, u prostoru Laboratorija zabave, Trnjanska cesta 3. Radionice i predavanja bi se najviše mogli svidjeti učiteljima, profesorima, odgojiteljima te budućim pripovjedačima. Petak, 24. svibnja s početkom u 17h - Radionicu na temu Importance of saving and telling stories from our cultures/Važnost čuvanja i pričanja priča naših kultura će od 17 do 18 sati voditi Peter Chand.
OBITELJSKI PROGRAM /SUBOTA 25.5., 10.00-12.30h, LABORATORIJ ZABAVE
40.00 HRK
Naši domaći gosti izvođači mališanima će na hrvatskom jeziku približiti priče iz hrvatske tradicionalne baštine. Bit će tu priča iz raznih dijelova Hrvatske, o hrabrim junacima i čudnovatim bićima. Vrijeme između dva nastupa domaćih izvođača obogatit će Martin Manasse, koji će nas od 11.30 do 12 sati, svojim Pričama ispričanima iz srca, uz živopisan scenski nastup na engleskom jeziku i puno ljubavi prema narodnim pričama, uvesti u čaroban svijet još nepoznatih nam priča nekih drugih kultura.
RADIONICA/SUBOTA - SHONALEIGH 25.5., 16.30-18.00h, LABORATORIJ ZABAVE
100.00 HRK
Subota, 25. svibnja – U subotu se od 16.30 do 18 sati družimo i pričamo na interaktivnoj radionici sa Shonaleigh Cumbers, uz temu The Wisdom of our Grandmothers/Mudrost naših baka.
PETER CHAND - SUBOTA 25.5., 19.30-22.00h, &TD
60.00 HRK
Peter Chand jedan je od najpoznatijih majstora storytellinga, a njegove su priče tražene po cijelome svijetu. Iznimno nam je drago da se ove godine družimo s njim i u Zagrebu gdje će nam predstaviti neke od svojih najpoznatijih priča. Peter je poznat po svojim inspirativnim nastupima i izvanrednoj vještini zavođenja publike svojim šarmom i energijom. Za zagrebačku publiku pripremio je pravu poslasticu i nešto uistinu posebno; pripovijedanje uz glazbenu fuziju urbanog hip hop-a i tradicionalne indijske glazbe. Njegovi nastupi uživo, zajedno s glazbenim producentom i DJ-om PKCtheFirst, garantirano donose nešto novo i osvježavajuće na storytelling scenu. Jako se veselimo domaćoj publici predstaviti ovog majstora na djelu koji je svojim nastupima već osvojio ostatak svijeta, i ne sumnjamo da će i nas u subotu, 25.5. u &TD-u s početkom u 19.30h
OBITELJSKI PROGRAM/NEDJELJA 26.5., 10.00-12.30h, LABORATORIJ ZABAVE
40.00 HRK
Nedjelja, 26. svibnja - dolaze nam novi domaći gosti i pričaju svakakve čudnovate priče iz hrvatske tradicionalne baštine. Kao i prethodnoga dana Martin Manasse će, između dva nastupa domaćih izvođača, od 11.30 do 12 sati, na engleskom jeziku pričati Priče ispričane iz srca.
STORYing PAKET - PETAK/SUBOTA/NEDJELJA
280.00 HRK
STORYing paket sadrži ulaz na sva događanja - petak, subota i nedjelja, jutarnji i večernji programi, osim radionica.
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 HRK
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način nakupa:

O dogodku

Laboratorij zabave ponosni je organizator drugog po redu međunarodnog storytelling festivala u Hrvatskoj, kojeg će vaš i naš Zagreb spremno ugostiti 24.,25. i 26. svibnja ove godine.

Čeka nas puno sjajnih priča, u fantastičnoj izvedbi vodećih storytelling majstora iz brojnih europskih zemalja: a mi ih sve jedva čekamo uživo čuti i vidjeti na djelu!
Karte za izvođače su kupljene, smještaj rezerviran! Mnoge suradnje odlično urodile, na nekima još uvijek radimo: i ne sumnjamo u dobar ishod, jer sve nas veže pametna zabava.

S veseljem pripremamo Zagreb za jutarnji i večernji program na atraktivnim gradskim lokacijama. 

Uživat će i djeca i odrasli: maleni u edukativnim pričama i čarobnim legendama sa svih podneblja, a odrasli u sjajnim performance nastupima i atmosferi koja obara!