Stand-up po splicki - SplickaScena u Lori

Stand-up po splicki - SplickaScena u Lori

DOM HV SPLIT DV LORA, Split

O dogodku

SplickaScena prvi put u svom gradu izlazi iz klupskih okvira na veliku pozornicu i svim ljubiteljima komedije donosi sat i pol ispunjen smijehom!

Do sada su punili klupske prostore po Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se u gradu pod Marjanom pred velikim auditorijem pokažu u najboljem svjetlu. Oni koji ih do sada nisu gledali otkrit će novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slute.

Splitski komičari će na ovom specijalnom stand-up comedy show-u izvoditi probrani materijal brušen na brojnim nastupima pred tisućama nasmijanih ljudi. Idealna je to prilika za sve one koji će ih prvi put upoznati, kao i za vjernu publiku koja će moći čuti presjek njihova dosadašnjeg rada. Najavljuju da će se u Lori varit više nego u škveru!

Ovaj nastup je poseban i po tome što će ga pratiti kamere kako bi ovjekovječile fenomenalnu atmosferu i povijesni moment lokalne stand-up scene.

Nastupaju: Vanja Dobrijević, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ante Travizi.

Šest komičara, masu baza, jedan show – STAND-UP po SPLICKI!

--------------------------------------------
Cijena ulaznice:
EARLYBIRD (do 15.04.) -> 50kn
PRETPRODAJA (od 15.04.) -> 60kn
NA DAN SHOWA (11.05.) -> 70kn


FIZIČKA PRODAJA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
Vidimo se 11. svibnja u Lori!