ENTER THE GROOVE

ENTER THE GROOVE

Javna garaža Tuškanac - A1, ZAGREB

Naziv Cena Količina
EARLY BIRD (18+)
60.00 HRK
Ne propusti priliku ograničenih early bird ticketa i osiguraj si ulazak dvostruko jeftinijom ulaznicom od onih koje će biti na ulazu na dan eventa.
Vse Entrio vstopnice so razprodane. Kontaktiraj organizatorja za več informacij :)
STANDARD TICKET (18+)
90.00 HRK
Get Your Groove On.
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 HRK
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način nakupa:

O dogodku

If you want to move,
Enter The Groove.
 
Razina 0 javne garaže Tuškanac, 22.11. bit će naš plesni podij za prvi Underground Edition na kojem će se o glazbi brinuti ARTBAT, VSNA G i DANCElectric PHILIPE. 

Nedugo nakon što su dva iskusna ukrajinska producenta i DJ-a, Artur i Batish, udružili snage kao ARTBAT, postali su jedno od najtraženijih imena techno scene. Svojim će nam inovativnim i kristalno jasnim setom pokazati zašto su najprodavaniji izvođači na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama.

VSNA G – ritam joj je srednje ime stoga pripremi udobne tenisice - akademska plesačica postaje DJ-ica tako da je groove zagarantiran. Njezini setovi oduševljavaju i ujedinjuju sve prisutne na flooru, upravo je zato VSNA G jedina rezidentica Enter The Groovea.

Direktno iz Culture Cluba Revelin, dolazi nam DANCElectric PHILIPE koji je kroz dugogodišnju prisutnost na sceni imao zadovoljstvo dijeliti stage s mnogim svjetski poznatim DJ-evima među koje spadaju i Carl Cox, Fat Boy Slim, Dixon, Black Coffee itd.

Enter The Groove
and show us how you move.