Zorica Kondža @ Kaštel, Pula

Zorica Kondža @ Kaštel, Pula

location-iconKaštel, Pula

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Zorica Kondža @ Kaštel, Pula, 01.08.2023. - 02.08.2023. u Kaštel, Pula

Zorica Kondža sa svojim bandom nastupit će na pulskom Kaštelu u ponedjeljak, 1. kolovoza 2023. s početkom u 21,30 sati. Ulaznice po cijeni od 20 eura mogu se kupiti preko sustava www.entrio.hr. Biti će to prilika da pulska publika uživo čuje sve uspješnice Zorice Kondže kao što su "Ima jedan svijet", "Pokora", "Ti si moj san", "Do posljednjeg daha", "Zauvijek", "Sve je neobično ako te volim", "Tako lako", "Zar je voljeti grijeh" i mnoge druge...

Zorica Kondža je glazbenu karijeru započela u grupama Pirati, Novi Dan, ST i Stijene potkraj 1970-ih, odnosno početkom 1980-ih. Kao solistica nastupa od 1984. Odlikuje ju glas velikoga raspona, u kojemu se mediteranski temperament susreće s modernim žanrovima poput soula, bluesa i rock and rolla.

Zorica Kondža objavila je s grupom „Stijene“ četiri albuma te dva samostalna albuma, od kojih je „Zlatna kolekcija“ kompilacija njezinih najvećih uspješnica. Njezine najljepše pjesme, uglavnom ljubavne balade mediteranskoga izričaja, skladao je njezin suprug i dugogodišnji suradnik Joško Banov. Surađivala je s mnogim uglednim autorima, primjerice Zdenkom Runjićem, Nenadom Ninčevićem, Davorom Toljom i drugima. Stihove za pojedine pjesme iz njezinoga repertoara napisala su neka od ponajboljih pera "primijenjene poezije" kao što su Jakša Fiamengo i Helena Papić.

Podijeli događaj: