ZO

ZO

location-iconKSET, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ZO, 09.06.2022. u KSET, Zagreb

9.6. u KSETu slušamo mladi splitski bend Zo, nastao 2020. godine. Riječ je o pop rock sastavu s mješavinom raznih drugih glazbenih žanrova poput funka, rapa i pop-punka.
“Želim biti ja” debitantsko je studijsko izdanje mladog splitskog benda Zo kojeg premijerno prezentiraju publici. Uslijedilo je snimanje albuma u zagrebačkom SideChain studiju te na akademiji glazbene produkcije (MPA) pod palicom talentiranog producenta Sandra Petrića. Izdali su singlove “Poslovan lik”, “Mjesto pod suncem”, “Frane Mihalj” te "Birala je svijet" kao uvod u njihovo debitantsko službeno studijsko izdanje koje sadrži deset pjesama. Album je uistinu šarolik, od pop punk brzaca preko pop i rock pjesama dosta dubokih tematika, funk rap plesnjaka do sanjarskih, sjetnih i emotivnih balada.

Prošlo ljeto su proveli na turneji od desetak koncerata na kojoj su svirali na nekoliko atraktivnih lokacija kao što su Paiz Music Festival na Hvaru, Evo Ruke u Splitu te na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila kao predgrupa TBF-u.
Nakon izlaska albuma kreću na koncertnu turneju počinje ovog petka u Splitu, a nastavlja se za dva tjedna kncertm u KSET-u.

Zo su: Vincent Šepić (vokal, gitara), Ante Eterović (gitara), Daria Reba (klavijature), Damjan Grubić (trombon), Josip Katić (bas gitara), Antonio Strižić (bubnjevi).


IG: https://www.instagram.com/zo_music_official/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e4dc6b88-f18d-40d5-8738-370596ee38aa
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6pN8iEvns_IlY2zOY_RYxw

Podijeli događaj: