Robert Knorr: Stvaranje MidEurope i razvoj CEE private equity-a

Robert Knorr: Stvaranje MidEurope i razvoj CEE private equity-a

location-iconDoubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Robert Knorr: Stvaranje MidEurope i razvoj CEE private equity-a, 22.09.2022. u Doubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

Udruga MBA Croatia vas poziva na prvo  predavanje nakon ljetne stanke u četvrtak 22.09.2022. u hotelu DoubleTree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269, Zagreb, (OLIVE I + II dvorana) s početkom u 18 sati na temu: 

Robert Knorr: "Stvaranje MidEurope i razvoj CEE private equity-a"

Gost predavač je Robert Knorr, managing partner, MidEuropa

O predavaču:

Nakon što je bio Co-Managing Partner od 2016. Robert Knorr 2021. postaje Managing Partner MidEuropa.
Odgovoran je za provedbu strategije tvrtke kao i svakodnevno upravljanje tvrtkom. Robert predsjeda upravnim i investicijskim odborom. Ima iskustvo u sektoru potrošača i u vodstvu regionalnih timova Jugoistočne Europe. Sudjelovao je u brojnim transakcijama, uključujući Mlinar, Cargus, Hortex, Allegro, Profi, Imlek, Knjaz Miloš, Bambi, Zabka, Calucem, SBB, Aster, Karneval i Telemach. Pridružuje se Londonskom uredu 1999., a partner postaje 2007.

Prije nego što se pridružio MidEuropi, Robert je radio u Deutsche Bank u Milanu i Bankers Trust u Londonu. Magistrirao je financije na London Business School i diplomirao ekonomiju i poslovanje na Sveučilištu u Rimu „La Sapienza“. Izvan posla voli putovati, čitati i provoditi vrijeme sa svojom obitelji.

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan dok pratitelji Udruge, kao i ostali zainteresirani sudjeluju s donacijom u iznosu od 80,00 HRK.

Vidimo se!

Podijeli događaj: