Živac Maradona // KSET

Živac Maradona // KSET

KSET, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Živac Maradona // KSET

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

40.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za "Živac Maradona // KSET", 25.06.2022. u KSET, Zagreb

U subotu, 25.6. Nam u KSET dolazi jedan od najtvrdokornijih a sigurno i najiskrenijih repera današnjice, Živac Maradona.


Živac, kao ne tako novo ali sigurno i stalno lice današnje rep scene, se nakon duže pauze od live nastupa, vraća, i to na zagrebačku scenu. Energičan i oštar, ovo je reper koji se u svojim pesmama ne ustručava reći upravo ono što mu je na pameti, bez obzira na tematiku te koristiti snagu usmene predaje kako bi prenio stvari koje uoči i prepozna u današnjem društvu. Kao reper koji je odrastao na prvom valu hrvatskog hip-hopa, predvođenog Tram 11-om, El Bahattee, Nered i Stoka, danas se, uz veliku podršku publike, svojim tekstovima i autentičnošću polako upisuje u prepoznatljive izvođače domaće scene. U njegovim pjesmama uvijek popraćenim jakom energijom i atmosferom, čut ćemo samo najkvalitetnije, tvrde i brutalno iskrene rime, u kojima nitko nije pošteđen.


Bez pomoći izdavača objavio je pozamašan broj singlova, poput Dalmacija HC, Nemoj brajo nemoj, Rekvijem, Ne beri brige, koji su od publike stalno prihvaćeni te debitantski album “Slom Živaca”, na kojem je predstavio jedanaest pjesama. 

Slom Živaca: https://www.youtube.com/watch?v=GnvMDJAsFzg&t=168s

IG: https://www.instagram.com/zivacmaradona/?hl=en

YT: https://www.youtube.com/channel/UCvM5O4sc91mf5JQ3UWug8-Q

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0YfjyF2UmpsVyrxSRIkP4C