Živac Maradona // KSET

[OTKAZANO] Živac Maradona // KSET

location-iconKSET, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Živac Maradona // KSET, 25.06.2022. u KSET, Zagreb

U subotu, 25.6. Nam u KSET dolazi jedan od najtvrdokornijih a sigurno i najiskrenijih repera današnjice, Živac Maradona.


Živac, kao ne tako novo ali sigurno i stalno lice današnje rep scene, se nakon duže pauze od live nastupa, vraća, i to na zagrebačku scenu. Energičan i oštar, ovo je reper koji se u svojim pesmama ne ustručava reći upravo ono što mu je na pameti, bez obzira na tematiku te koristiti snagu usmene predaje kako bi prenio stvari koje uoči i prepozna u današnjem društvu. Kao reper koji je odrastao na prvom valu hrvatskog hip-hopa, predvođenog Tram 11-om, El Bahattee, Nered i Stoka, danas se, uz veliku podršku publike, svojim tekstovima i autentičnošću polako upisuje u prepoznatljive izvođače domaće scene. U njegovim pjesmama uvijek popraćenim jakom energijom i atmosferom, čut ćemo samo najkvalitetnije, tvrde i brutalno iskrene rime, u kojima nitko nije pošteđen.


Bez pomoći izdavača objavio je pozamašan broj singlova, poput Dalmacija HC, Nemoj brajo nemoj, Rekvijem, Ne beri brige, koji su od publike stalno prihvaćeni te debitantski album “Slom Živaca”, na kojem je predstavio jedanaest pjesama. 

Slom Živaca: https://www.youtube.com/watch?v=GnvMDJAsFzg&t=168s

IG: https://www.instagram.com/zivacmaradona/?hl=en

YT: https://www.youtube.com/channel/UCvM5O4sc91mf5JQ3UWug8-Q

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0YfjyF2UmpsVyrxSRIkP4C

Podijeli događaj: