Zagreb:

Zagreb: "DOBRA VIBRA" - Sedlar/Krmelić stand up comedy @Las Vegas

Biljarski klub Las Vegas, Zagreb

Sve Entrio ulaznice za ovaj događaj su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Zagreb: "DOBRA VIBRA" - Sedlar/Krmelić stand up comedy @Las Vegas, 24.09.2022. u Biljarski klub Las Vegas, Zagreb

24.9. subota u 20.30 h - Biljarski klub Las Vegas (Ilica 209)

Vrijeme je za spoj dvojice komičara BIS comedy kolektiva koji su vrlo slični po pitanju energije na pozornici i po pisanju stand up materijala. Ipak, razlikuju se po pitanju pogleda na žene. Jedan je Tin Sedlar i voli žene, drugi je Hrvoje Krmelić i sa ženama si je okej...kao s frendicama.
_________________________________________
"Dobra vibra" je zamišljena kao stand up večer na kojoj vlada isključivo dobra vibra i energija, nema mjesta negativi i sve ide u smjeru pozitive. Tin i Hrc izvodit će materijal po izboru - od best of materijala, novijeg teksta, potpuno novog teksta i svega onoga što im u tom trenutku padne na pamet.

Također, ovaj duo uvijek će na svakoj ovoj večeri dati priliku i mlađem komičaru/komičarima, novim nadama stand up komedije da gostuju kako bi promovirali stand up komediju i kako bi mlađima pružili podršku, na kojoj su i sami zahvalni kada su bili na početku karijere.

Upad: 50 kn
Ulaznice možete nabaviti online na entrio.hr ili na šanku Las Vegasa.

Broj ulaznica je ograničen,
nabavi svoju na vrijeme!
Vidimo se! :)