World's Best Nirvana Tribute 15.11. u Pogonu Kulture

World's Best Nirvana Tribute 15.11. u Pogonu Kulture

Pogon Kulture, Rijeka

O događaju

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
NIRVANA TRIBUTE u Pogonu Kulture!
15.11.2019 | petak, 21 h
NAJBOLJI NIRVANA TRIBUTE BAND
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PRETPRODAJA ULAZNICA: 60 kn
NA DAN KONCERTA: 80 kn

➡️ The Beertija - Rijeka
➡️ Entrio
➡️ Dallas Music Shop Rijeka

NAJBOLJI NIRVANA TRIBUTE BAND IZ VELIKE BRITANIJE DOLAZI 15. STUDENOG U RIJEČKI POGON KULTURE OBILJEŽITI 25. GODIŠNJICU SMRTI KURT COBAINA!

Nirvana tribute predvodi karizmatični Jon O'Connor koji se potpuno uživio sa ulogom Kurt Cobaina i slovi za njegovu najbolju reprodukciju, a Nirvana tribute za najbolji Nirvana tribute band na svijetu koji uz autentičnu svirku dočarava i pravu atmosferu Nirvaninih koncerata koja uključuje bacanje Kurta u publiku i razbijanje instrumenata.
Nirvana tribute je pored mnogih novinara koji hvale Jon O'Connorovu vokalnu interpretaciju, pohvalio i originalni bubnjar Nirvane Aaron Buchard (koji je snimio prvi album Nirvane „Bleach“, a kasnije ga zamijenio Dave Grohl).

Nirvana tribute su opisani kao najautentičnija reprodukcija izvornog trija Nirvane, koja je ikada stala na pozornicu i to i zvukom i vizualno, a Jon Connora ocijenili sa najboljim ocjenama diljem Amerike, Europe i Azije, kako obožavatelji tako i kritičari pa je tako Nirvana tribute ponovno osvojio svijet grunge groznicom!

Cijena ulaznica iznosi 60 kn u pretprodaji, 80 kn na dan koncerta.
Prodajna mjesta: The Beertija - Rijeka, Dallas Music Shop Rijeka i sustav Entrio.