Vlatko Štampar - ONLINE - stand up comedy special - Lisinski 2018

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.

O događaju

Draga publiko!

2018. sam proslavio 10 godina od prvog nastupa. Bukirao Lisinski, otvorio event i krenuo mršaviti od muke. Ali večer je bila predivna. Teško reći da je bila intimna atmosfera pred 1800 ljudi, ali bila je. 

Pred vama je kompletan nastup. Svih 130min. Nije editirano, nije rezano i definitivno nije cenzurirano. Čini mi se kao dobar način za otpratiti ovu šugavu 2020.

UVOD. ISKREN I EMOCIONALAN.
“Svatko od nas ima neku stvar u kojoj je dobar. Obično je to stvar koju voliš, do koje ti je stalo, na kojoj radiš, o kojoj stalno razmišljaš. I normalno da napreduješ. U 9. mjesecu će biti 10 godina od mog prvog stand up nastupa. Nije mi bio plan u životu nasmijavati ljude, ali jednostavno se dogodilo. Do sada sam uživao podršku publike i zahvalan sam na tome. Stoga vjerujem da imam odgovornost dalje nastaviti kvalitetno raditi ovo što radim i volim. A to je nasmijavati ljude. “
Vlatko 2018.

ŠTO VAS ZAPRAVO ČEKA?
U prvih 10 godina karijere napisao sam 3 stand up comedy show-a.
Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost.
U ovom specijalu vas čekaju najbolje i najdraže fore iz svakog showa, nazovimo to “šlag” 10 godina rada, sve pomno upakirano u jednu žestoku stand up comedy večer. Jednostavno rečeno - ultimativni best of karijere.

*FALA KAJ STE DOŠLI. - rečenica s kojom sam vjerujem završio svaki samostalni nastup. Nekako mi se činilo logično i najiskrenije tako nazvati večer u kojoj Vam prezentiram najbolje od sebe.

NAPOMENA:
*50-60 minuta fora sa ovog specijala možete pogledati besplatno na youtube kanalu. Pogledajte OVDJE.

ULAZNICE
EARLYBIRD - do 15.12. - 60kn
PRETPRODAJA - od 15.12.- 31.12. - 80kn

*ukupan broj online ulaznica je ograničen.

TKO JE UOPĆE TAJ VLATKO?
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja uz onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.
www.vlatkostampar.com