Vis: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUpShow

Vis: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUpShow

Ljetno kino Vis, Vis

O događaju

Show na OTVORENOM
Kapacitet ograničen, poštuju se mjere fizičkog distanciranja.

Nakon showa #ProstiFaktori 7.8., u subotu 8.8. od 21h ću u prekrasnom ambijentu Ljetnog kina "Hrid" u Visu od 21h izvesti svoj drugi stand up show "Brak, dijete i povremeni seks...". 

O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi...
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite...

Cijena ulaznice: 50kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

FIZIČKA PRODAJA:
➡ na ulazu prije početka predstave

REZERVACIJE: 
➡ u INBOX stranici Marko Dejanović. Navedite ime i prezime, broj ulaznica koje želite rezervirati. Rezervirane ulaznice se čuvaju do 20.30h, kada idu u slobodnu prodaju. 

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.
Više o meni možete saznati na mojoj stranici ili guglajući.