Virtualna svirka Goran Bare i Majke

O događaju

Goran Bare i Majke! Uživo! Tj. Virtualno uživo. U subotu, 26.12. u 20h

Zajedno prelazimo rijeku! Prestanite krvariti od dosade jer vrijeme je da se krene polako, ali zauvijek ispratiti ovu 2020.! Kupnjom ulaznice dovedite glazbenike u svoju kuću, a sebe u publiku. Online virtualna svirka u virtual reality (VR) formatu 360 stupnjeva, i uz virtualno prisustvo publike, na način da band može vidjeti publiku oko sebe na LED ekranima koji okružuju stage.

Ovdje smo spojili staro i novo: studijske nastupe kakve su i prije bandovi održavali, u kojima glazbenici sjede jedan nasuprot drugome okruženi publikom i kamerama, inovirali smo na način da ćemo VR kameru smjestiti u centar. Tako ćete vi biti smješteni točno u sredinu, između izvođača. Koristeći VR tehnologiju moći ćete se okretati po želji prema izvođačima. U isto vrijeme, vašu sliku ćemo projicirati na jedan od ekrana koji će okruživati band. Ovim pristupom mijenjamo paradigmu koncerata općenito: na virtualnoj svirci više nije u centru band, nego publika. No u isto vrijeme, band još uvijek ostaje okružen publikom.

Kako je broj "virtualnih sjedala" na LED ekranu oko banda ograničen, moguće je da neće svi gledatelji biti proicirani na LED ekranima. Kupnjom VIP karte imate prednost mjesta na LED ekranu.   

Virtualna svirka “Goran Bare i Majke” gledati će se Video Playerom sustava Entrio, gdje se i karte prodaju. Za prijenos uživo Entrio preporuča Chrome browser (http://www.google.com/chrome). Za pristup prijenosu događaja potrebno je imati Entrio korisnički račun te instaliran jedan od modernih web preglednika (Google Chrome, Microsoft Edge ili Mozilla Firefox) te brzi i stabilni Internet.

Kako biste pratili prijenos virtualne svirke potrebno je otvoriti sljedeću stranicu (barem sat vremena prije početka):

https://www.entrio.hr/event/virtualna-svirka-goran-bare-i-majke-8685 

ili

https://www.entrio.hr/stream/virtualna-svirka-goran-bare-i-majke-8685

Nakon uspješne registracije/prijave na ekranu će Vam se prikazati poster s brojačem koji odbrojava do početka prijenosa.

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja ili nejasnoća slobodno nam se javite na mail info@entrio.hr.

Ne zaboravite, radi se o VR prijenosu 360 stupnjeva, što znači ako gledate prijenos mobitelom možete ga rotirati ili prstom po zaslonu usmjeravati pogled. Na vašem kompjuteru ili tabletu isto možete postići držanjem lijevog klika I istovremenom pomicanjem miša. I smart TV-ovi podržavaju browsere, pa se može ulogirati u entrio sustav i pratiti snimku.

Za detaljan opis realizacije virtualnog koncerta posjetite:
https://www.virtualnajabuka.com/svirka/

Budite dio povijesti!