[OTKAZANO] Velika Gorica Šarena ovca obitelji - Marina Orsag one woman show

[OTKAZANO] Velika Gorica Šarena ovca obitelji - Marina Orsag one woman show

Dvorana Galženica, Velika Gorica

O događaju

Draga ekipo, nažalost zbog zdravstvenih problema i bolničkih pretraga, moramo otkazati ovaj event. Nadamo se da će sve biti u redu i da će se Marina uskoro zaletiti do VG <3

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od ponedjeljka 29.4. isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online povrat će biti automatski izvršen, te će kupci dobiti mail obavijest o istom. U slučaju dodatnih pitanja slobodno se javite na reklamacije@entrio.hr


Odličan životni stand up show Marine Orsag stiže u Veliku Goricu!

Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri "Hepi femili" i "Laugh out proud" Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme.

Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu.

Upad: 50kn u pretprodaji
Na dan: 60kn
Pretprodaja na: uskoro

Vidimo se u Dvorana Galženica ♥

Marina Orsag je kako da vam kažemo, jedna blesava budaletina od 40 godina. Da, ove godine je navršila 40. Nepresušni izvor energije i vječni Petar Pan. Osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.