Entrio

Večer s Cohenom

Večer s Cohenom

Botel Marina, Rijeka

O događaju

Distune promotion i Hangtime Agency vam predstavljaju:
Večer s Cohenom

petak, 16.11.2018. @botel Marina
ulaznice: 45 / 55 kn
pretprodaja: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio
napomena: broj ulaznica ograničen

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45,00 kuna mogu se kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će njihova cijena na ulazu biti 55,00kn.

MAJA POSAVEC Dobitnica dva Porina (najbolji pop album 2015., Detour, „A što ak ja...“; najbolja voklana suradnja 2016, Neno Belan & Maja Posavec, „Tvoj glas“). S Nenadom Borgudanom (Detour) napisala je hitove „Mjesec“, „Ljeto počinje“, „Prijatelj“, „Zmaj“ i druge, a samostalno potpisuje veliki hit singl „Daleko“. Svoj autorski album "Kada ne bih imala strah" izdala je ovog proljeća i zavrijedila niz pozitivnih glazbenih kritika dok ga je koncertno predstavila na promociji albuma u KD Vatroslava Lisinskog.

IVAN KAPEC je iznimno cjenjeni hrvatski jazz i impro gitarist prisutan na glazbenoj sceni kroz razne glazbene projekte i bendove od 90-ih godina prošlog stoljeća. Trenutno je član bendova Kozmodrum i Sonic Diptich, a uz još niz projekata član je i benda Maje Posavec s kojom surađuje i na izuzetno uspješnom projektu „Večer s Cohenom“.