Varaždin: Mi muškarci, vi žene - tematski standup SplickeScene

Varaždin: Mi muškarci, vi žene - tematski standup SplickeScene

Kino Gaj, Varaždin

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Varaždin: Mi muškarci, vi žene - tematski standup SplickeScene, 27.05.2022. u Kino Gaj, Varaždin

Najbolji splitski stand-up komičari ponovno dolaze u Varaždin! Nakon što nas je prije 2 godine korona zaustavila u druženju u već rasprodanom Kinu Gaj došlo je vrijeme i za drugi pokušaj, nadamo se bez iznenadnih globalnih situacija ovog puta :).
Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, SplickaScena će se sa tematskom stand-up predstavom "Mi muškarci, vi žene" predstaviti i varaždinskoj publici. Vidimo se u Kinu Gaj // petak 27. svibnja u 20:30h!
"Mi muškarci, vi žene"
Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo.
Kino Gaj, petak 27. svibnja u 20:30h!, vidimo se! :)
CIJENA ULAZNICE: 60kn // Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici. 

Važno! Ukoliko imate ulaznice za otkazani show 13.03.2020. javite nam se na mail - info@splickascena.com

FIZIČKA PRODAJA :
➡ Ghetaldus optika - Supernova
Optujska 171A/B/C, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Sub 09-21h / Ned 09-14h
➡ Suvenirnica - Varaždinske vijesti
Trg kralja Tomislava 7, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19h / Sub 08-13h
➡ Ghetaldus optika
Ljudevita Gaja 11, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-20h / Sub 08-13h
➡ TISAK media Varaždin
Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 13, Varaždin
Radno vrijeme: Pon-Pet 8:00-20:00, Sub 8:00-15:00
➡ Caffe bar Palacha
Franjevački trg 7, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Ned 08:00 - 23:00
Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)
VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante Travizi -> VIDEO
Ante Travizi je dvadeset i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

UPITI I INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

Vidimo se!

SplickaScena