Varaždin - Boca Istine stand up show

Varaždin - Boca Istine stand up show

Kino Gaj, Varaždin

O događaju

#BocaIstine, stand up spektakl, napokon dolazi u Varaždin. U srijedu 4. prosinca u 20.30h u Kinu Gaj počinje show koji trese dvorane diljem Hrvatske smijehom.
------------------------------------------------------------
ULAZNICE:
- Online: entrio.hr, ovdje gore.
- Offline:
Entrio prodajna mjesta:
➡ Ghetaldus optika - Supernova
Optujska 171A/B/C, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Sub 09-21h / Ned 09-14h
➡ Suvenirnica - Varaždinske vijesti
Trg kralja Tomislava 7, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19h / Sub 08-13h

➡ Ghetaldus optika
Ljudevita Gaja 11, Varaždin
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-20h / Sub 08-13h

Sat vremena prije predstave na ulazu u Kino Gaj.

UPAD:
- Pretprodaja 40kn
- Na dan 50kn

BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

KOMIČARI:
➡ Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

➡ Marko Dejanović#NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

➡ Goran Vinčić#Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.