Tunel / Steve Bug

Tunel / Steve Bug

Tunel, Šibenik

O događaju

U Tunelu 19. listopada gostuje jedan od doajena njemačke i svjetske techno i house glazbene scene; producent, DJ, vlasnik glasovitog labela Poker Flat i veliki zaljubljenik u Hrvatsku - Steve Bug.

Neumoljiva predanost u kvaliteti svega čime se već puna dva desetljeća bavi, učinila ga je jednim od najcjenjenijih umjetnika na sceni elektroničke glazbe. Kao artist osobno ili kao kustos i selektor u svojim labelima Poker Flat, Audiomatique, Dessous Recor- dings, Traffic Signs i Raw Elements, značajno je doprinio u stvaranju europske house i techno scene kakvu poznajemo danas.

Referirajući se na njegovu pouzdanost, osjećaj odgovornosti, energičnost, profesionalizam, ali i istančan smisao za humor, Resident Advisor ga je svojedobno nazvao ‘gentlemanom techna’.

Jako je cijenjen u Hrvatskoj gdje je prvi put svirao još prije 20 godina, ali gostovanje u Tunelu bit će njegov premijerni nastup u Šibeniku.

Majstor je za napraviti odličnu atmosferu u klubovima diljem svijeta i poznat po tome da glazbu bira tek kad stane za pult.

‘Pravi DJ treba imati osjećaja za ono što pokreće ljude i za pultom moći gotovo organski razmjenjivati pokrete zajedno s publikom. To je nešto što ne možeš naučiti nego jednostavno trebaš imati u sebi’, kazao je nedavno u Zagrebu pred svoj krcati nastup za Tanzen Kollektiv.

Po mnogima, bio je to možda i najbolji party inače sjajne prošle Tanzen sezone, a sličnu atmosferu očekujemo 19. listopada i u Tunelu jer za ovaj party tražit će se sigurno karta više.

Ulaznice u pretprodaji putem sustava Entrio su 60, a na ulazu će biti 80 kuna.


Facebook: Steve Bug
Instagram: instagram.com/steve_bug/
Soundcloud: soundcloud.com/stevebug
Resident Advisor: residentadvisor.net/dj/stevebug
Poker Flat: Poker Flat Recordings
pokerflat-recordings.com

______________________________

TUNEL 

19-10 Tunel | Steve Bug
31-10 Tunel | Halloween
15-11
Tunel | Theus Mago
07-12 RatCat 2nd Birthday
01-01 NY Party