Tunel | Closing Season / Lawrence Klein pres. Ivory

Tunel | Closing Season / Lawrence Klein pres. Ivory

Tunel, Šibenik

O događaju

Završni party zimske sezone u Tunelu održat će se u subotu 18. svibnja kada, na Ambasadorom nagrađeni Opposite za najbolju novu klupsku večer u Hrvatskoj, Lawrence Kleinu iz Milana stiže Ivory.

On je jedan od najaktualnijih i najtraženijih producenata na sceni, kojeg konstantno vrte najjači DJ-evi današnjice poput Dixona i Solomuna.

IVORY

Iza umjetničkog imena Ivory krije se talijanski DJ Daniel Tagliaferri koji je u glazbu ušao svirajući gitaru u nekoliko stilski različitih bendova koji su svirali punk rock, psihodeliju te post core & folk. Uskoro se počeo zanimati za elektroničku glazbu i klupsku kulturu te je postao DJ i producent koji se voli igrati analognim sintovima, dojmljivim melodijama, sve prožeto snažnim afričkim ritmovima.

Među uzorima mu je naš proslavljeni DJ i producent Petar Dundov, baš kao i Red Axes, BOg, Toto Chiavetta te Ame, svi s popisa velikih glazbenih imena uz koja smo već plesali doma ili nam stižu u Šibenik ovoga ljeta.

LAWRENCE KLEIN

Samozatajni istraživač oprečnosti Lawrence Klein u stalnoj je potrazi za krajnostima među kojima beskompromisno gradi svoj originalni stil i jedan je od najzanimljivijih DJ-a svoje
generacije.

Neopterećen je glazbenim žanrovima i lako se prilagođava prostoru i publici uspijevajući zadržati svoj prepoznatljivi zvuk pa podjednako vješto barata različitm stilovima. Uvijek traga
za novom glazbom koju povezuje tehnički preciznim miksanjem, a najzadovoljniji je kada to radi u 'all night long' izdanju.