Trešnjevka: Boca Istine - stand up spektakl

Trešnjevka: Boca Istine - stand up spektakl

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

O događaju

Nakon brojnih upita, stand up spektakl Boca Istine napokon stiže u Zagreb. U četvrtak 23.1.2020. od 20h u prekrasnoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka Zagrepčani će napokon moći uživati u showu koji od veljače 2019. trese dvorane diljem Hrvatske smijehom.
----------------------------------------------------------

ULAZNICE:
- Online ovdje.
- Offline na Entrio prodajnim mjestima

UPAD:
- Pretprodaja 50kn
- Na dan 60kn

BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

KOMIČARI:
➡ Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

➡ Marko Dejanović#NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

➡ Goran Vinčić#Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.