TRASH. / Za Dobra Stara Vremena

TRASH. / Za Dobra Stara Vremena

Johann Franck, Zagreb

O događaju

NAJBOLJI TRASH. PARTY - ZA DOBRA STARA VREMENA

Dugo smo čekali i konačno smo dočekali!

Najbolji TRASH. party je opet u gradu!

Jedva čekamo vikati ''Kako je dobro vidjeti vas opet! I OPET! I OPET! ''

Našli smo način kako se sigurno zabavljati!


S obzirom na trenutnu situaciju s Covid-19, pronašli smo način da nam SVI budete sigurni. Naš dom Johann Franck se prostire na 3 kata i 1219m2, što nam dozvoljava 300 (uz poštivanje svih epidiomioloških preporuka) gostiju na našem eventu. Kako bi se SVI osjećali sigurno u trenutnoj situaciji, sve epidemiološke mjere bit će ispoštovane s naše strane. Mjerenje temperature zaposlenicima te gostima na ulazu na event, dezinfekcijska sredstva će biti postavljena kroz cijeli prostor, naše će osoblje raditi pod zaštitnim maskama te rukavicama i naravno pobrinut ćemo se za dovoljan razmak između stolova/separea. ( kako bi ste naravno i imali dovoljno prostora za ples! )


Mnogo puta smo Vam dokazali da je ovo najveći i najbolji Trash. party u gradu, a sada će postati i najsigurniji! Idemo dokazati kako je moguće zabavljati se i u ovoj situaciji!

Ovo je naš prvi event ove sezone i želimo ga dobro obilježiti. Vrijeme je da dočekamo jutro zajedno, u sjećanjima na ona dobra stara vremena!

Lagati nećemo, toga dana i vrijeme će stati!

Na našim partijima smo se sjajno zabavili pa ako imate kakvih nedoumica oko dolaska uvijek možete pogledati naše galerije na facebook stranici , u našim galerijama su svi nasmijani ili u žestokom trenutku pjevanja hitova poput Oči boje kestena, Jutro donosi kraj, ‘92 itd.

Ma, baš je dobro vidjeti vas opet!


UPAD je 30 KN na ulazu u klub.

Za informacije promotivnim cijenama pića i rezervacijama stolova obratite se našem fanpageu na Facebooku ili instagramu! TRASH. ili @trash.zagreb

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 30%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja