Tin Sedlar - Stand up Mix - Online

Tin Sedlar - Stand up Mix - Online

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tin Sedlar - Stand up Mix - Online , 20.03.2021.

NASTUP OD DOMA ZA VAS MA GDJE GOD BILI! :)
Stand up "to go" iliti nastup "za van" - 20.3. (subota) u 20 h!

Dragi svi, "proslavili" smo godinu dana od početka korone, bila je "vesela" godina i pitanje je kada će se stvari skroz vratiti u normalu. Posljednji nastup imao sam sredinom prosinca i stvarno mi fale nastupiti jer volim izvoditi svoje gluposti. Puno me pitate kada ću doći ovdje, kada ću doći ondje...i teško je na ta pitanja odgovoriti. Nadam se da ću uskoro svugdje.
Ali do tad - odlučio sam prvi puta napraviti jedan ONLINE NASTUP za vas!
Ja nastupam od sebe doma, a vi gledate kod sebe doma. Zvuči jednostavno. I malo lijeno s moje strane. Ali trenutno drugačije ne može. :D
O čemu ću pričati? O svemu. Čak i o nekim intimnijim stvarima. Ipak sam doma. Bit će to MIX best of materijala, novijeg teksta, potpuno novog teksta, prigodnih priča, čudnih priča, a možda bude i malo glazbe.
Koliko će trajati? Ne manje od sat vremena i ne više od sat i pol. Možda malo više. Ako bude jako zabavno. I ako žena dopusti.

Kada? Datum je 20.3. (subota), a vrijeme početka je 20 h.
Gdje? Entrio.hr


Ulaznice:
Cijena ulaznice:
- do 6.3. - 30 kn
- od 6.3. do 18.3. - 40 kn
- od 18.30 do 20.3. - 50 kn


Dvije vrste ulaznica:
PASIVNA ULAZNICA - kada odaberete pasivnu ulaznicu, vi mene vidite i slušate, ja vas ne vidim. Možete biti i goli. Ali nemojte.
AKTIVNA ULAZNICA - kada odaberete aktivnu ulaznicu, vi mene vidite i slušate, a vidim i čujem i ja vas pa se možemo zezati. Vi ste tog dana "moja ekipa" i pomažete mi da nemam dojam da pričam samo kameri i zidu. Broj aktivnih ulaznica je ograničen.

Napomena: jedna ulaznica vrijedi za cijelo kućanstvo. Dakle, za cijenu jedne ulaznice, možete gledati zajedno s mužem, ženom, ljubavnicom, klincima (ako su stariji od 15 godina), frendicama, frendovima, bakom, itd. Jedino malo baki pojasnite kaj je stand up i da se možda zalomi pokoja bezobrazna riječ ili koja neugodnija tema.
Kako onda možete gledati nakon kupovine ulaznice? Kada kupite ulaznicu, dobijate mail s potvrdom kupnje i link koji vam omogućuje da 20.3. u 20 h imate pristup mom show-u uživo. Od doma. :)

Eto, sad sve znate. Nabavite ulaznice na vrijeme i gledamo se! :)

Podijeli događaj: