Entrio

TheSvirka! u gradu w/ Kazan & Kaira Kela (etno&afro; edition)

TheSvirka! u gradu w/ Kazan & Kaira Kela (etno&afro; edition)

Positive Brewery, Zagreb

O događaju

TheSvirka! u gradu - etno & afro edition
2 live banda: Kazan /band/ i KAIRA KELA
Program starta @ 18 h
Koncert starta @ 19:30

TheSvirka! u gradu će ovoga puta objediniti etno i afro ritmove sa dva sjajna benda Kazan i Kaira Kela. Zaplovite s nama na valovima najbolje mjuze u novoj pivovari grada: Positive Brewery!

Positive Brewery - new place in town!
POSITIVE BREWERY okupljalište je zaljubljenika u vrhunsku glazbu i craft pivo. Pridružite nam se i iznenadite nepce ukusnim pivom proizvedenim u našoj pivovari. Njamiiii! No, ne nudimo samo pivo. Skromno ćemo se, naime, pohvaliti i našim audiovizualnim setupom koji počiva na nevjerojatnom zvuku koji se bez kompromisno širi cijelim prostorom pivovare. Veliki smo ljubitelji sound systema, a to ćete čuti i osjetiti. Ježenje? DA! To je ono za što se morate pripremiti! ????????????

LINEUP:

KAZAN
www.facebook.com/Kazanband
Kazan je world music bend iz Zagreba koji tradicijsku glazbu ovog dijela Balkana interpretira po svom guštu i ćeifu. Pritom nastoje osvježiti taj materijal, stare pjesme ogrnuti novim zvukom koji odražava individualne estetike članova benda kao i njihovu naklonjenost različitim žanrovima. Prvi album “Ružo” izlazi krajem 2018. godine za Geenger Records.

Članovi Kazana dugo su aktivni na hrvatskoj glazbenoj sceni, te su sudjelovali i sudjeluju u radu bendova kao što su Afion, Mimika Orchestra, Sane, Kololira, Vibrica i drugi. To su Dunja Bahtijarević (glas), Tatjana Bijelić (flauta), Lucija Stanojević (violina), Danijel Maoduš (gitare), Zvonimir Mikulandra (gitara), Sebastian Jurić (bas gitara) i Marko Šturman (udaraljke).

KAIRA KELA
www.facebook.com/kairakela
KAIRA KELA u prijevodu znači mirotvorac. Djeca smo Senegala, Izraela, Kosova i Hrvatske. Pjevamo na Mandinka / Wolof jeziku, a sviramo afrički groove.