The Strange

[OTKAZANO] The Strange

Vintage Industrial Bar, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Za detalje oko povrata novca i ostalih pitanja, molimo da se obratite direktno Organizatoru događaja.

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za The Strange, 16.04.2020. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

Događaj je odgođen i novi datum održavanja će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu.

U četvrtak 16. travnja stiže jedan od najuvjerljivijih domaćih izviznih rock prozvoda The Strange, bend koji čine članovi Bambi Molestersa I Chris Eckman, frontman američkog benda The Walkabouts. Ulaznice su u prodaji pa ih osiguraj na vrijeme!

Uzevši u obzir da su The Strange 2019. godine proglašeni Rock&Off izvođačem godine, a na ovogodišnjoj, drugoj dodjeli ove Nezavisne nagrade bili i nominirani u kategoriji za ‘Koncertnog izvođača godine’ jasno je kako se radi o vrhunskim i koncertno savršeno uhodanim glazbenicima koji na briljantan način prenose svu energiju sa studijskih albuma u koncertne prostore te posjetiteljima pružaju večeri za pamćenje.

Potavu čine Chris Eckman (frontman američkog rock benda The Walkabouts) i članovi cijenjenih sastava The Bambi Molesters, My Buddy Moose te brass sekcija koju čine trubač Andrej Jakuš i saksofonist Ozren Žnidarić.

FB:  facebook.com/events/262421628097649/