The Real ABBA

The Real ABBA"Tribute Live/Experience/14.12.2019@Metropolis Club

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

The Real ABBA Experience /Christmas edition -14.12.2019

Nakon mnogih upita odlučili smo i mi ispuniti božićne želje, pa ćemo tako i ove godine prije samog Božića ponovno zaplesati na vječne hitove najpopularnijeg svjetskog pop banda ABBE!!

U goste nam dolaze oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona band Abbazia iz Rijeke! Oni koji su ih slušali i gledali kod nas kao nakon svakog finog jela tražili su nas repete, a mi kako smo i sami veliki fanovi ABBE nismo puno oklijevali. Stoga drage plesne kraljice i plesni kraljevi pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub presvući ćemo u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70tih i 80tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!

Naši prijatelji iz Rijeke svakako svojom odličnom izvedbom pridonijeti će i originalnom zvuku njihovih najboljih hitova. Za one koji ih nisu čuli samo ćemo nadodati da smo ove godine dobili poprilično veliki broj upita da ih ponovimo. Popularni band iz Rijeke davno je srušio granice i krenuo na svjetska tržišta, a čine ga istaknuti glazbenici koji svojom vrhunskom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA.

Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su ustinu od ABBE spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina je dugi niz godina bila lead vokal u popularnoj grupi iz 80tih 777 koja je također izvedbom podsjećala na ABBU i svojom bojom glasa jednostavno se preslikala na njihove pjesme. Eni Jurišić svima poznata kao polufinalistica The Voice-a odlično se uklopila u istančano izvježbane vokalne dionice.

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za “Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Abazzia već godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo kod nas!

Prošle godine na božićnom izdanju oduševili su prepuni klub i izlazili na nekoliko biseva, a ove godine pakiramo ih u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere. Kako bi vas dobro zagrijali, za pravu disko uvertiru naši DJ SISH & DJ SAMMY raspaliti će sa najvećim disko i pop hitovima.
Kako je publika uvijek gladna ovih bezvremenskih hitova ne sumnjamo ni da će ove godine biti odlična atmosfera, a vama savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite s nama u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE!!!!

.....................................................................................................................
Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od
:: 30 KN ::: a na dan koncerta 40KN ::::
: www.entrio.hr::::