Temeljna radionica o investiranju - subota 23.11.2019. - Pregled vrijednosnica na globalnom financijskom tržištu i kako optimalno investirati u njih

Temeljna radionica o investiranju - subota 23.11.2019. - Pregled vrijednosnica na globalnom financijskom tržištu i kako optimalno investirati u njih

Miramarska 24, 10. kat, Zagreb

O događaju

Radionica je kreirana za sve koji višak slobodnog vremena žele iskoristiti za kreiranje aktivnih investicijskih strategija, kao i za one koji nemaju dovoljno slobodnog vremena za samostalno investiranje te koriste pasivne strategije investiranja. Radionica se odvija kroz interaktivno predavanje vezano uz teme investiranja na globalnom financijskom tržištu. Predavanja se odvijaju u malim grupama od 8 polaznika, kako bi se ostvarila maksimalna fokusiranost na polaznike.

Prijavljuju se početnici i svi koje zanima svijet investiranja na domaćem i globalnom financijskom tržištu. Na radionicama se dobiva uvid u osnovne i napredne strategije u procesu investiranja.

Edukacija je namijenjena početnicima i podijeljena je po sljedećim temama:

- Financijsko planiranje
- Prednosti dugoročnog investiranja
- Porezni tretman kapitalnih dobitaka i dividendi te kako optimizirati portfelj
- Dionice
- Burzovno utrživi fondovi (ETF-ovi)
- Obveznice
- Kako ulagati u plemenite metale?
- Ostali financijski instrumenti
- Rizici i očekivanja u procesu investiranja
- Alokacija po imovinskim klasama
- Analiza tržišta i valuacijskih pokazatelja
- ETF-ovi u praksi
- Case study izrade portfelja
- Pitanja i diskusija uz primjere iz prakse

Cilj radionice je odrediti koja je točno vrijednosnica za Vas te Vašu dugoročnu strategiju ulaganja.

Predavač je Ivan Stojanović, licencirani broker i investicijski savjetnik i voditelj brokerskog odjela njemačke investicijske kuće CM-Equity AG u Hrvatskoj. Preko 8 godina iskustva u trgovanju na financijskom tržištu od čega zadnjih 5 godina trguje isključivo USA dionicama i opcijama. Dosad je održao preko 100 radionica i seminara na temu investiranja.

U grupi će biti maksimalno do 8 polaznika kako bi se ostvarila što bolja komunikacija sa polaznicima. Ručak i piće u pauzama seminara je osigurano.

Vidimo se uskoro na radionicama o investiranju gdje gram prakse vrijedi više od 1000 grama teorije!