Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek

Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek

Dvorana Gradski vrt, Osijek

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek, 25.05.2019. u Dvorana Gradski vrt, Osijek

Jedanesto izdanje Svjetskog kup u gimnastici ove godine održat će se od 25. i 26. svibnja u osječkoj dvorani Gradski vrt i ponovno će biti razlog okupljanja ponajboljih svjetskih, ali i hrvatskih gimnastičara i gimnastičarki.

Natjecanje koje je svoju svjetsku premijeru imalo 2009. godine, danas je jedna od najbolje organiziranih službenih etapa serije natjecanja FIG-e (Svjetske gimnastičke federacije) i do sada je ugostilo više od 1.500 natjecatelja iz 65 zemalja svijeta među kojima su neki od najboljih gimnastičara svih vremena. 

Kao i svake godine, domaći su se potrudili u dvorani pružiti i brojne dodatne sadržaje uz onaj glavni, gimnastički dio.

Biti domaćin jednog od službenih FIG natjecanja iznimna je čast jer time Osijek i Hrvatsku stavljamo uz bok europskih i svjetskih metropola - organizatora etapa Svjetskog gimnastičkog kupa kao što su Melbourne, Doha, Pariz, Baku, a svoj dolazak već sada su najavile gimnastičke delegacije iz preko 40 zemalja svijeta.

Hrvatsku će na ovom natjecanju predstavljati najbolji hrvatski gimnastičari predvođeni Robertom Seligmanom i Tinom Srbićem.

Organizacija DOBRO World Cupa Osijek ove godine obilovat će brojnim događanjima kojima će se tijekom svibnja najaviti ovogodišnji gimnastički spektakl u Osijeku.

FEELGOOD WEEKEND Gastro&Wine&Music Festival i ove godine pratiti će sami sportski događaj, a u okviru kojeg će nastupiti provjerena imena hrvatske glazbene scene, a lokacija je Park kralja Petra Krešimira IV, Osijek (ispred Sokolskog doma).

Finala natjecanja održat će se u subotu (25.5. s početkom u 15.30 sati) i nedjelju (26.5. s početkom u 14.30 sati). Budi u dvorani Gradski vrt i OSjeti gimnastiku!

Sve informacije saznaj na www.osijekgym.com