Sveta Nedelja: Prosti Faktori - Marko Dejanović stand up comedy show

Sveta Nedelja: Prosti Faktori - Marko Dejanović stand up comedy show

Društveni dom Strmec, Strmec

O događaju

U subotu 18. siječnja od 20 sati u Društvenom domu Strmec održat će se kontroverzna i urnebesno smiješna stand up comedy predstava #ProstiFaktori.
----------------------------------------------------------
Sex, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

UPAD: 
- Pretprodaja 50kn
- Na dan 60kn
PRODAJA: 
- Offline Entrio prodajno mjesto Samobor:  
Ghetaldus optika
Ferde Livadića 6, Samobor
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-20h / Sub 08-14h
- Niz Entrio prodajnih mjesta u Zagrebu - KARTA
- Online: Ovdje

PROSTI FAKTORI: 
Saznat ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu?
I druga…

O KOMIČARU:
Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.