Entrio

SuperHero Toolkit: Kako biti superjunak u poslovnom svijetu?

SuperHero Toolkit: Kako biti superjunak u poslovnom svijetu?

Priroda i Društvo, Rijeka

O događaju

Pjesnikom se rađa, a Superjunakom se postaje.” reče Batman i otpjeva “Hero” od Enrique Iglesiasa na X-Men Factoru. Batman nije prošao dalje. Ima predubok glas i zvuči “kao iz bunara”. Batman je prihvatio je da ne može biti dobar u svemu. Ali Batman zna koji su njegovi talenti i “supermoći”. Znaš li i ti koji su tvoji? Znaš li kako ih koristiti?

SuperHero Toolkit je posebno osmišljena radionica za proaktivne i ambiciozne osobe koje duboko u sebi osjećaju ogromnu želju za napredovanjem na poslovnom, financijskom i osobnom području. Ovo je radionica za one koji osjećaju kako su stvoreni za “nešto veliko”, samo još ne znaju točno što. Za sve one koji se žele okružiti ljudima koji dijele njihove strasti i interese u životu. Za one koji vole čitati i učiti o temama poput: biznisa, digitalnog marketinga, uspješne komunikacije, stvaranja dugoročnih odnosa temeljenih na iskrenosti... Za sve koji već puno toga znaju, samo ne znaju gdje konkretno primjeniti sva svoja znanja. Za mlade koji još uvijek nisu u potpunosti sigurni koji su njihovi talenti i “supermoći” te kako ih najbolje koristiti.

SuperHero Toolkit je za tebe ako želiš:
- Upoznati svoje (nove) talente i “supermoći”
- Konačno pobijediti strah od korištenja svojih talenata i “supermoći”
- Upoznati ljude koji ti sa svojim talentima i “supermoćima” mogu pomoći u tvojim izazovima (i ljude kojima možda i ti možeš pomoći)
- Okružiti se ljudima koji dijele tvoje interese i vrijednosti
- Naučiti kako konkretno iskoristiti svoje talente i “supermoći” kako bi upoznao/la i spasio/la svog budućeg poslodavca, poslovnog partnera ili klijenta
- Biti Superjunak u svojoj ulici, gradu ili svijetu :)

Među vama se kriju različiti talenti i “supermoći”. Budite različiti Superjunaci. Ovaj svijet treba svakog od vas!