STOLE - PROMOCIJA ALBUMA SVE SU TO RIME @ AQUARIUS KLUB

[OTKAZANO] STOLE - PROMOCIJA ALBUMA SVE SU TO RIME @ AQUARIUS KLUB

AQUARIUS Klub, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene putem www.entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja. Za ulaznice kupljene na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Napominjemo, povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Make it count  i WSTD donose prvi event iz kolekcije jesen zima 2021/22 :)!

 15.10. u Petak vraćamo se u kolijevku Hip-Hopa klub Aquarius, povodom promocije novog albuma “SVE SU TO RIME” na binu se penje jedan od najjačih, Marin Ivanović STOKA! 

Stoletu je to 8 po redu studijski album. Po prvi puta u karijeri poigrao se s malo modernijim beatovima I izašao iz svoje komfor zone. Taj zvuk možemo osjetiti kroz singlove TRAP, ČUVARI GRADA, ZAGREB ZOO VOLIM JAKO I BOG ZNA na kojem mu društvo pravi Hiljson Mandela iz KUKUS-a. Nadolazeći singl “LJUBAV MI JE JASNA” njegova je prva ljubavna pjesma u karijeri I ona je posvećena njegovoj supruzi.

 Zato bez puno odugovlačenja, imamo predgrupe DJU-a, 6IXVILLE I Š-a. Nakon njih udara STOLE + svi gosti s nadolazećeg albuma, HILJSON MANDELA, MARCHELLO, BURKI I ostali. U 19 se otvaraju vrata, imamo potpisivanje albuma I prodaju Stoletovih boxova, a nakon toga kreće SHOW. Lets gooooo!!!!!!!!

 WASTED projekt- je zamišljen kao Art Session projekt koji spaja glazbu, lifestyle i umjetnost. Glazbeni showcase koji se nadopunjuje s umjetnicima I stvarateljima lifestyle culture u Hrvatskoj. WASTED će predstavljati  nove/stare  ARTS&CRAFTS talente u svim granama umjetnosti!

 ARTISTI:

 MARIN IVANOVIĆ STOLE

PREDGRUPE DJU, 6IXVILLE, Š

GOSTI HILJSON MANDELA, MARCHELLO, BURKI

 

DOORS: 19H

END: 02

 

 

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja