Entrio

STARTUP DRILL ZAGREB WOMEN LED EDITION

STARTUP DRILL ZAGREB WOMEN LED EDITION

Impact HUB Zagreb, Vlaška 70E Zagreb, Zagreb

O događaju

Propustili ste prvi StartUp Drill za žene poduzetnice? Nema veze! Stiže njegovo drugo izdanje! Ponovo u organizaciji Lean Startup Hrvatska i Aurora.hr.

Startup Drill #WomenLed 13. i 14. rujna u Zagrebu.

Startup Drill je baš za tebe ako:

Imaš poslovnu ideju – bezbrižno je testiraj uz mentorsku pomoć!
Znaš da postoji problem koji treba tržišno rješenje, ali ne znaš gdje početi – dođi po alate koji će te pokrenuti!
Se bojiš započeti ili si već počela/o, ali nije ti uspjelo – ohrabri se, uz zanimljive sugovornike i poduzetnike koji isto tek kreću!
Trenutno nemaš ideju, ali si znatiželjna/an i entuzijastična/an kada se radi o poduzetništvu – pridruži se nekom od timova i poveži se s novim ljudima i znanjima!
Događaj je otvoren za sve! Ali ovaj put će žene biti u središtu – one će pitchati svoje ideje i voditi timove. Pozivamo i sve ostale koji razmišljaju o pokretanju startupa ili su samo željni novog znanja da se prijave za sudjelovanje.

Tijekom Startup Drilla radiš u timu sastavljenom od ljudi koji se prethodno nužno ne poznaju, a koji nose različite perspektive i iskustva. Zajedno s njima radiš na validaciji problema i na tom putu učite svi zajedno! Uz mentorsku pomoć! Timovi se formiraju oko problema koji se predstavljaju na početku događaja. Ukoliko se oko tvoje prezentacije ne okupi dovoljno velik tim, imat ćeš priliku pridružiti se nekom drugom timu.

Događaj je otvoren baš svima, no na početku događaja, priliku za prezentaciju problema koji žele riješiti za kupce, u ovome izdanju, imaju samo žene!

#WomenLed izdanjem Startup Drilla želimo potaknuti što više žena da pokrenu svoje ideje! I muškarci su tu ključni – prijavi se i ti i postani dio nečijeg tima/problema/ideje.

REGISTRIRAJ SE VEĆ DANAS Nemoj čekati dugo da pokreneš svoj poduzetnički poduhvat