Stand-up:

Stand-up: "Best of 2021" u Ozonu - SplickaScena

Ozon Bar (Mall of Split), Split

O događaju

Splitski stand-up komičari Tomislav Primorac, Josip Škiljo Ivica Lazaneo nakon nastupa u Ljetnom kinu Bačvice svoj show "Best of 2021" zbog velikog interesa izvode i u Ozon baru! Prethodne tri izvedbe su bila rasprodane te smo show odlučili izvesti još jednom u četvrtak 14. listopada!

Iza nas je aktivno ljeto i niz rasprodanih nastupa na terasi Ozona, a sada je došlo vrijeme da se prebacimo u zatvoreni prostor kluba gdje vas očekuje show sastavljen od najboljeg novog materijala kojeg smo pisali i izvodili od lipnja do kolovoza na Novim baza. Vidimo se u četvrtak 14. listopada u 21h u Ozon Baru!
 
"Best of 2021" -> kompilacija najboljeg materijala iz Novih Baza (lipanj, srpanj, kolovoz '21)
 
Cijena ulaznice: 40kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
  
FIZIČKA PRODAJA:
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 22:00)
Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
Šank Ozona 

Za ulazak nisu potrebne potvrde.

❗ Zbog preporuka Stožera civilne zaštite i osiguravanja fizičke distance maksimalni broj osoba koje mogu prisustvovati događaju je ograničen. Molimo vas da dođete na vrijeme kako bi priprema showa prošla bez poteškoća. Hvala! :) ❗
 

Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)

VIŠE O KOMIČARIMA:

Tomislav Primorac
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 31 godinu i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Josip Škiljo
Josip Škiljo je tridesetosmoogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.


SplickaScena

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja