Entrio

Štamparska Greška - Daruvar - Stand Up Comedy show Vlatko Štampar

Štamparska Greška - Daruvar - Stand Up Comedy show Vlatko Štampar

Pučko otvoreno učilište Daruvar, Daruvar

O događaju

"Prvi puta u 9 godina nastupanja stižem u Daruvar!
Predstavljam Vam se sa svojim 2. one man showom "Štamparska greška".
Vidimo se ekipo! Jedva čekam!"
Vlatko, Lajnap

Zašto se zove "Štamparska greška?

Za razliku od "Brateca" - prvog one man showa - "Štamparska greška" nije možda toliko vulgarna, ali je iskrenija i samim time brutalnija.
Show sastoji od kombinacije 2 grupe fora. Brutalne, iskrene, životne fore i "zaboravljene" fore.
Fore koje sam smatrao greškama. Fore koje su trebale malo odležati da skupim hrabrosti da vam ih ponovo pokažem.

Show traje cca 100min nije za mlađe od 16 godina

VLATKO ŠTAMPAR
Započevši na sada već kultnim open-mic večerima u zagrebačkom Purgeraju, ovaj se neprilagođeni Međimurac ubrzo pokazao kao miljenik publike. Sudjelujući u formiranju stand-up scene Zagreba, Vlatko Štampar prometnuo se u nezaobilazno ime stand-upa “na ovim prostorima”, osim u Mađarskoj. Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše naše, te unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski) uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi. Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.