Split:

Split: "Tri mudraca" - stand-up show SplickeScene o RELIGIJI!

location-iconDVORANA LORA, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Split: "Tri mudraca" - stand-up show SplickeScene o RELIGIJI!, 06.04.2023. u DVORANA LORA, Split

Komičari SplickeScene se još jednom vraćaju u Dvoranu Lora kako bi na Veliki četvrtak izveli tematski show "Tri mudraca" (o religiji)!

Riječ je o tematskom stand-up comedy showu o religiji (i svemu sličnome) u kojem će Tomislav PrimoracJosip Škiljo i Ivica  Lazaneo prosipati svoje mudrosti kroz 90 minuta izvedbe. Show su ove godine već izveli na blagdan Sveta 3 kralja, a sad ga ponovno vraćaju na pozornicu Dvorane Lora. Ovi mudraci nemaju svoj kult niti sljedbenike, jer ih nitko ne uzima za ozbiljno. Dođite i možda doživite čudesno ozdravljenje – jer smijeh je lijek! Na show dođite otvorenog uma ili ostanite kući u miru!
    
Cijena ulaznice: 10,50€ u pretprodaji / 12€ na dan showa
 
Vidimo se u Lori 06. travnja 2023. u 20h!
 
FIZIČKA PRODAJA:
Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje. 

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 8 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Noa Barić

SplickaScena

Podijeli događaj: