Splicki stand-up u Zadru:

Splicki stand-up u Zadru: "Slušaj ovo!" Štori-telling comedy show

Kult Caffebar / Dišpet, Zadar

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Splicki stand-up u Zadru: "Slušaj ovo!" Štori-telling comedy show, 16.11.2022. u Kult Caffebar / Dišpet, Zadar

Splitski komičari dolaze u Zadar sa tematskim showom! Ivica LazaneoJosip Škiljo, Tomislav Primorac i Ante Travizi  će vam se u ovoj storytelling večeri predstaviti s pričama koje su na njih kroz život ostavile utisak, poput prijatelja koji jedva čeka sljedeću kavu da ih podijeli za stolom. Vidimo se na večeri na kojoj će sve one "trebali ste bit tu" priče oživiti i učiniti da se osjećate kao da ste ih i sami proživili. Vidimo se u srijedu 16. studenog u 20h u Kultu i Dišpetu!
CIJENA ULAZNICE: 50kn (6.64euro)
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1); Ghetaldus Optika (Murvička 1); TISAK Zadar (Ulica Elizabete Kotromanić 2); TISAKmedia Zadar (Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1); Felix 24 sata (Ulica Hrvatskog Sabora 12);
➡ Na dan showa na ulazu od 19:30h

VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante Travizi -> VIDEO
Ante Travizi je dvadeset i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

VAŽNE INFORMACIJE:
➡ Sjedeća mjesta u klubu nisu numerirana. Rezervirane stolove imaju ulaznice kupljene u pretprodaji, a sjeda se po redoslijedu dolaska.
➡ Blagajna otvara u 19:30h, a show počinje u 20h.

SplickaScena