Sisak - Goran Vinčić - BEST of stand up comedy show

Sisak - Goran Vinčić - BEST of stand up comedy show

location-iconDom INA Rafinerije Sisak, Sisak

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sisak - Goran Vinčić - BEST of stand up comedy show, 13.02.2022. u Dom INA Rafinerije Sisak, Sisak

"Dragi ljudi,
u mjesecu ljubavi napokon dolazim u Sisak - jedva čekam! Vidimo se 13.2. u 20h u Domu INA rafinerije Sisak :D Ljubi vas Vinča"

U nedelju 13.2. od 20 sati u dvorani Doma INA Rafinerije Sisak dolazi ludo spontana komedija Gorana Vinčića! Vaši osmjesi, aplauz i Vinčina energija je sve što je potrebno za sjajnu atmosferu!

Broj mjesta u prodaji je zbog epidemioloških mjera smanjen, za ulazak nisu potrebne potvrde, distanca je osigurana sjedenjem s razmakom, a tijekom održavanja su maske obavezne.

Goran Vinčić Vinča je praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, majstor crowdworka i improvizacije, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada. Vinča će u nastupu pričati o svemu - ljubavi, braku, babama, Slavoncima, seksu, narodnjacima i Erosu Ramazzottiju.

Vinča je jedan od šestorice članova BIS comedy kolektiva koji je zaslužan za nasmijavanje tisuće ljudi po cijeloj Hrvatskoj i šire! Ukoliko niste gledali Vinču, preporučamo prvi red. Ako ipak sjednete u zadnji red, ne brinite - i tamo će vas pronaći!

Upad: 50kn u pretprodaji, 60kn na dan (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)

➤PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
PRODAJNO MJESTO U SISKU:
GHETALDUS [108] - Kaufland Sisak
Zagrebačka 49A, Sisak
Radno vrijeme: Pon - Sub 08:00-20:00 / Ned 09:00-19:00
Kontakt: +385 44 400 848
➤CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji, 60kn na dan (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)

Vidimo se! #vinča #BIScomedy

Podijeli događaj: