Šibenik: Samo jedan Dalmatinac - Josip Škiljo One Man Show (SplickaScena)

Šibenik: Samo jedan Dalmatinac - Josip Škiljo One Man Show (SplickaScena)

klub Azimut, Šibenik

O događaju

SplickaScena nastavlja sa redovnim gostovanjima u Azimutu i nasmijavanjem Šibenčana. Na rasporedu je šesti stand-up show ove sezone, a u četvrtak 25. travnja će vas u solo aranžmanu nasmijavati komičar kojeg ste već upoznali kroz dvije dalmatinske stand-up comedy večeri, Josip Škiljo!

"U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš - 'ko se tuče, taj se voli - a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvat zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.
Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?
Pitanja je mnogo, a on je samo jedan... Dalmatinac."

UPAD: 30 kn

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Šibenik, Vukovarska 10); Ghetaldus Optika (Ante Šupuka 10)
➡ Na dan showa na ulazu od 19h

Više o Josipu Škilji -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetšestogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

SplickaScena